SvoDa píše:to je divné. A nemůže to být tím nightmode_dependent_backlight=0 v sysu
To jsem si také myslel a tak jsem to dal pryč, ale nepomohlo to.
Fakt uz nevím kde by mohl být problém.
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:to je divné. A nemůže to být tím nightmode_dependent_backlight=0 v sysu
SvoDa píše:vovi píše:Tak si v SYS.TXT v sekci [loading] zakaž ten Progress Bar (to je "měnící se obrázek" při startu iGo8).
Problém je v tom, že ty příkazy na progressbar jsou v tom branding v obou .ini ouborech v adresáři project_config
[loading]
show_statustext=0
show_progressbar=1
progressbar_x=0
progressbar_y=262
takže je je nutno smazat i tam.
Tento brandin už nevím, kde jsem sehnal adle čeho doplňoval, ale fakčí opravdu se všemi verzemi ať PNA tak PDA, nicméně sekce [loading] může pryč.
SvoDa píše:Speed_Up.wav a Speed_Down.wav jsou v těch menu jako názvy audio souborů, které si můžeš sám vytvořit a vložit do složky audio, ty tam cosmo nepřidával.
Rozšířit si menu pro další "Melody xx" problém není, zkus ty audio soubory pojmenovat místo "!USERxx.wav" i "!ALERTxx.wav" nebo "SOUNDxx.wav".
Otestuj přehrávačem, které audio.wav to jsou a takto je i pojmenuj.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků