Zdravím, předem se chi omluvit všem pokročilejším v používání navigací s IGO8. Já si nedávno koupil navigaci Evolve CoolTrax 3D....obsahuje IGO8. Bohužel mám problém s instalací některých vylepšení z těchto stránek.... Bez problémů jsem si nainstaloval databázi radarů, i nové hlasy....bohužel to je vše co se mi daří..

Chtěl jsem si nainstaloval nové vzhledy, nebo nové POI (zastávky MHD atd.) bohužel mi to stále nejde a ani návod udávaný na těchto stránkách není použitelný pro mojí navigaci. Stáhnul jsem si ze stránky
http://www.poi.cz seznam zastávek MHD, v návodu je napsáno, že je potřeba stahovat ve formátu *.kml....na stránkách si najdu tuto možnost, ale do počítače se mi stáhne ve formátu *.xml..... V návodu se píše abych stáhnutý soubor nakopíroval do adresáře IGO8/content/userdata/poi....ale na mé SD kartě složku IGO8 nemám, mám tam jen složku MobileNavigator/content/poi....žádné userdata.....a tam když jsem ten soubor nakopíroval, tak se mi ani po restartu žádné nové POI neobjevilo.... A při stáhnutí nových skinů mi ani nastartovat navigace nešla...nemám prostě stejné složky v navigaci jako je uvedeno v návodu..
Proto bych se rád zeptal, zda by tu byla dobrý duše která by mi pomohla, nebo vysvětlila, že jsem bez šance měnit vzhled a POI ve své navigaci
Moc děkuji, Luboš