Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s instalací POI

Re: Problém s instalací POI

Příspěvekod plechovka v 27 srp 2008 20:53

Reším problém jak v PC editovat originální POI v Igo8. Děkuji za pomoc
plechovka

Příspěvekod amatér v 27 srp 2008 22:06

:( No, tak s tím už si lámu hlavu dost dlouho, zatím jsem nenašel editor ve kterém by to šlo otevřít. Tak kdybys na něco přišel dej vědět. ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod venda v 27 zář 2008 06:16

Já mám ten problém, že POI body tam mám, ale ve správě dat prostě nejsou vidět. Když si vytvořím vlastní v Igo poi exploreru, tak je tam taky dostanu, a na mapě najdu, ale pořád je nevidím ve správě dat. A přitom je mám ve formátu " klm" Mám tam napsáno " 0 položek "
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod Jasper v 27 zář 2008 06:45

@venda Ale to je normální chování iGO8. Spravovat se dají pouze celé kategorie nikoliv jednotlivé záznamy takže pokud jsi si stáhl nějaké POI ve formátu kml a dal do správného adresáře tak tu kategorii musíš ve správě dat vidět. Příklad: pokud stáhl jsi kategorii CZ-Bankomaty-CSOB pak tuto musíš ve správě dat vidět pod stejným názvem. Když na ní klikneš napíše ti to sice "0 položek" ale ty POI tam prostě jsou a pokud tu kategorii označíš k zobrazení tak ji na mapě uvidíš. Jinak je to pokud budeš chtít navigovat k ke konkrétnímu záznamu z té kategorie. Pokud dáš hledat POI a rozklikneš tu tvojí staženou kategorii tak jednotlivé záznamy již uvidíš.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod venda v 27 zář 2008 08:10

Dobře, beru, i když....je to nějaký divný.
venda

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 09:05

@venda: ono je to logické - Spravovat se dají pouze celé kategorie nikoliv jednotlivé záznamy, jelikož jsi nestahoval jednotlivé POI, ale celou určitou kategorii. jak píše Jasper, při hledání konkrétního POI však samozřejmě vidíš i ty jednotlivé záznamy v příslušné stažené kategorii a nikoli jen kategorii jako celek.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Usakcek v 29 zář 2008 20:40

Zdravím, předem se chi omluvit všem pokročilejším v používání navigací s IGO8. Já si nedávno koupil navigaci Evolve CoolTrax 3D....obsahuje IGO8. Bohužel mám problém s instalací některých vylepšení z těchto stránek.... Bez problémů jsem si nainstaloval databázi radarů, i nové hlasy....bohužel to je vše co se mi daří.. :x Chtěl jsem si nainstaloval nové vzhledy, nebo nové POI (zastávky MHD atd.) bohužel mi to stále nejde a ani návod udávaný na těchto stránkách není použitelný pro mojí navigaci. Stáhnul jsem si ze stránky http://www.poi.cz seznam zastávek MHD, v návodu je napsáno, že je potřeba stahovat ve formátu *.kml....na stránkách si najdu tuto možnost, ale do počítače se mi stáhne ve formátu *.xml..... V návodu se píše abych stáhnutý soubor nakopíroval do adresáře IGO8/content/userdata/poi....ale na mé SD kartě složku IGO8 nemám, mám tam jen složku MobileNavigator/content/poi....žádné userdata.....a tam když jsem ten soubor nakopíroval, tak se mi ani po restartu žádné nové POI neobjevilo.... A při stáhnutí nových skinů mi ani nastartovat navigace nešla...nemám prostě stejné složky v navigaci jako je uvedeno v návodu..

Proto bych se rád zeptal, zda by tu byla dobrý duše která by mi pomohla, nebo vysvětlila, že jsem bez šance měnit vzhled a POI ve své navigaci

Moc děkuji, Luboš
Usakcek

Příspěvekod amatér v 29 zář 2008 20:58

Jedenoduše si složku userdata vytvoř ve složce content, pak to bude vypadat asi takto MobileNavigator/content/userdata/poi, no a stažené POI dej do složky poi
amatér
Moderátor

Příspěvekod Usakcek v 30 zář 2008 16:31

amatér píše:Jedenoduše si složku userdata vytvoř ve složce content, pak to bude vypadat asi takto MobileNavigator/content/userdata/poi, no a stažené POI dej do složky poi

To bohužel nefunguje......nedaří se mi ze stránek poi.cz stáhnout ten soubor ve formátu *.kml....dy když na tu ikonku kliknu a dám vygenerovat příslušný soubor s touto koncovkou, stahuju to jako formát *.xml.....a tu když nakopíruju do cntent/userdata/poi...tak nevidím nic
Usakcek

Příspěvekod venda v 30 zář 2008 17:06

Zkus program "IGO POI Explrer" . Stáhni ten soubor ve formátu ...ov2, a převeď do .klm
venda

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO