Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 v PC

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO8 v PC

Příspěvekod vovi v 18 črc 2009 22:56

No - existuje soft, přes který jde připojit třeba MIO Cx20 přes BT k PC jako GPS přijímač. Kdysi dávno (tak před rokem) jsem to zkoušel s "klasickým" iGo8 PC a šlo to - tehdy tam ale chodil jen ten tovární skin a nějaké jiné -takové dost netypické. Tak mě to nijak nevzalo a pustil jsem to k vodě. A jestli se to dá nějak propojit přes virtuální port s emulátorem, jsem nezkoušel.
Softík přitáhl Fanda na první sraz. Já už ho teď nemám, ale neměl by být problém si to vygooglovat. Jmenuje se to "GPS2Blue" (doufám, že si to pamatuju :oops: ).

BTW - zkoušeli jste někdo v tom emulátoru rozhýbat BT pro iGo?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 19 črc 2009 10:45

mkb píše: v tom emulátoru ... mě mrzí, že nelze použít app. To se mi nepovedlo nalinkovat.

Mně už APP v emulátoru funguje ;)
Já nahrál nejdřív APP do nově vytvořeného adresáře My Flash Disk vedle iGO8 (do Storage Card).
emul.jpg
odtud se aplikace nespouští, ale je to nutné pro další postup, bo přímo vedle Storage Card to nahrát v PC emulátoru nejde.
Spustil jsem emulátor a v něm otevřel z této APP/SYS TotalCommander a jeho pomocí nakopíroval tento My Flash Disk s APP z Storage Card vedle Storage Card, takže to vypadá takto:
TC.jpg

a fachčí to a ze skinu se mi otevírají i aplikace.
např. resinfo
resinfo.jpg
- zajímavé hodnoty pamětí, že ? :D Škoda, že takovéto hodnoty nejsou přímo v MIO
Funguje dokonce i OZI ;):
ozi.jpg

A printscreen si v emulátoru dokonce dělá i obrázky a umisťuje je do Temp, tak, jako v šochtli
temp.jpg

Aplikace lze samozřejmě i v emulátoru spouštět i poklepem na exáče v TC ;)
Je to emulátor WinCE a nejen iGO8 ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 19 črc 2009 10:58

Co k tomu dodat. Dík za postup. :!: (skončil jsem u bodu č.1) :?
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 črc 2009 11:01

Dodávat nic nemusíš, já to o sobě vím :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 22 črc 2009 17:55

Moc popisu nerozumím, sd-karta mě mate hned na začátku.

Mám vše nahrané v PC, přihrál jsem do složky iGO83PC_WINCE5 složku My Flash Disk s APP, dokonce i složku Storage card s APP, zastrčil SD-kartu do čtečky v PC se složkou My Flash Disk s APP - a nic. Nevím, kam iGO8 z emulátoru sahá, ale na tahle místa asi ne, protože tlačítka jsou mrtvá a jak jinak spustit cecmd z emulátoru nevím.

Můžeš to pro mě popsat jasnějí?
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod mkb v 03 čer 2010 15:14

Nový emulátor pro Windows Mobile 6.1 and Windows CE 5.0 . A funguje to. :!: :!:

Kód: Vybrat vše
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=210&t=465&start=0   
Mio C720