SvoDa píše:V sys.txt rozhodně zápis pro šoupátka v rychlém menu není. Dával jsem je do skinů z data.zip a jsou to ty samé šoupátka, co vidíš v menu -> nastavení -> 2/2 -> zařízení -> podsvícení.
Toto jsou věci z data.zip a se sys.,txt nemají nic společného.
Nejspíš máte nějaký brajgl v SAVE a jestliže problémy přetrvávají i po jeho smazání, tak někde registrech - proveďte hardreset (úplné vypnutí (nejen uspání a znovuzapnutí přístroje), možná to pomůže, když výmaz SAVE nepomohl
1) Problém je, že já nemám ani ty tlačítka v nastavení zařízení podsvícení! Ani v základním skinu! Nejhorší je, že si myslím, že to bylo právě po změně/updatu GJ skinu. Save jsem celý smazal a též jsem již natvrdo resetoval a to několikrát. Jsem z toho jelen.
Jen pro info: mám ještě na FM starý Miomap a tam mi nastavení podsvícení den/noc funguje. Dále jsem zkoušel iGO downgrade (na původní) a to samé u GJ plus smazání Save, ale stejně tam možnost nastavit podsvícení nikde není (ani ve standardním menu)!
2) Nemyslím si, že bych dělal něco jinak než by bylo zdrávo, ale třeba je to jen nějaká maličkost jako ostatně vždycky. Jen se mi zdá (to ale nepatří do tohoto vlákna), že mám s tou mojí C720-tkou "b" vždy nějaký extra problém ... např. právě z rychlého menu nemohu ani spouštět přes ikonky programy, které se správně odkazují na např. MP3player.exe v adr. Windows apod. ... prostě všechno co je jinde než pod woknama se spustí vpoho (externí APP). Dokonce ani když na exáč pod adr. woken poklepu s TCMD tak se nespustí (např. 'MP3Player' cannot be accessed. Make sure the file is not currently open. If the file is not open, try opening the file from within the appropriate program.)! Pouze z mio menu se spustí. Vážně divné. Upozorňuji, že cesty jsou v pořádku.
Budu ještě zkoušet, ale prozatím mne nic logického a rozumného nenapadá