Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

jakou koupit PNA krabičku pro igo8 8,3xx

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: jakou koupit PNA krabičku pro igo8 8,3xx

Příspěvekod dokken v 12 črc 2009 16:11

Pokud by někoho zajímaly levný navigace tak solidní výběr za opravdu legrační ceny mají na DealExtreme, což je čínskej netshop.Posílají po celý zeměkouli gratis.Chce to jen mít PayPal.Dobrý je číst i commenty ke zboží od lidí co to koupili.
třeba tahle celá v hliníku za cca necelý dva talíře:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19608
tady další:
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.413
8-)
dokken

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 17:06

Dobré, cena lákavá, jen ten sw není iGO8, pokud je tam iGO, tak iGO6. Ve většině případů mapy pro USA :( . Právě zde se rodí dotazy typu mám noname navigaci a nejde mi tam ...
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod audis v 12 črc 2009 23:27

...a v čem je teda problém tam nahrát Igo8? když, jak jsem se dočetl, nakopíruju igo8 složku, přejmenuju zástupce. to nestačí?
audis

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 23:51

Tak to nám řekne až ten co si to pořídí. :D Já to nijak nehaním, jen nabádám k opatrnosti.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod dokken v 13 črc 2009 00:19

Vlákno se jmenuje jakou krabičku.O tom, že nahráním jinýho firmwaru riskujeme těžítko, víme všichni co se o to trochu zajímáme.Většina, co chodí na podobná fóra.
Tak bych se podobným mravokárným příspěvkům ala "opatrnost" vystříhal.Nikomu takový příspěvek nic nedá.
Ale k věci.
Přímo na dealextreme foru jsem našel velice zajímavý vlákno.Začínám to procházet je to dlouhý, ale tuším odpovědi.:-)
http://www.dealextreme.com/forums/Forum ... did.341954

http://www.youtube.com/watch?v=4pOKpvMB ... re=related
dokken

Příspěvekod vovi v 13 črc 2009 07:12

Vlákno moc pěkný - a to nejpodstatnější (aspoň pro začátek s novou krabičkou) je hned v prvním příspěvku.

@dokken: jestli tě můžu poprosit - založ tady nové vlákno, nazvi to třeba "Navigace YF z DealExtreme" a tenhle odkaz na vlákno tam vyvěš. Je to tvoje zásluha, tak tě o ni nechci připravit. A pod tímhle současným názvem a za polovinou čtvrté stránky už to nikdy nenajdeme ;)

A ještě poznámka k tomu nabádání k opatrnosti: my, co se zajímáme a hledáme informace, jsme si rizik vědomi. Ale současně každý den řešíme problémy řady nešťastníků, kteří se nezajímali, nepřečetli návod, koupili a nevědí co, nezálohovali, netušili, co vlastně dělají, něco někam nahráli a už si nevzpomenou, co a kam, ... A ještě k tomu obvykle nejsou schopni své problémy pořádně popsat.
A když máš za sebou dva takové zoufalce v jednom dni, tak se nediv, že začneš nabádat k opatrnosti. Ona je to spíš sebeobrana ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod dokken v 13 črc 2009 11:27

OK
vlákno tedy založím..:-)
dokken

Příspěvekod audis v 14 črc 2009 22:30

no a pokud tedy koupím tu krabičku z dealextreme, co se píše v tom vlákně dvěma větami? celý den jsem na nohou, až ted sem u pc. myslel jsem, že za 500 kč koupím nějakou krabičku použitou s winn CE a a nahraju si tam Igo, ale vidím, že jsem mimo reaalitu a musím si připravit 1500 - 2000 kč minimálně.
audis

Příspěvekod vovi v 14 črc 2009 22:47

Použitou za pětikilo seženeš - ale původní majitel nebude rád :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 00:49

Vovi: Tak za tvoji odpověď dávám bod :lol: Už jenom kvůli tomu, že jednu už mi taky odcizily a odneslo to boční okénko :x
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi