Fakt nevím....při simulaci mi to nehlásí radary vůbec

Ikonky radarů to na mapě ukazuje, ale při průjezdu radarem bez hlášení.
Přidal jsem si kolem cesty radary jak mi bylo zde řečeno a udělal jsem simulaci cesty. Kolem radarů bez hlášení a původní radary také nereagují.
Jen se ukazují ikonky

Ještě mě napadá, že by mohlo být něco špatně v SYS.TXT
To mám ohledně radarů takto:
[warning]
;speedwarn_toltype=2 ; typ tolerance v obci <1=procenta, 2=absolutně>
;speedwarn_alt_toltype=2 ; typ tolerance mimo obec <1=procenta, 2=absolutně> ; nastavení pro varování
speedcam_enabled=1 ; fungování radarů <0=vyp, 1=zap>
pedestrian_warning=1 ; varovat při jízdě, že zůstal zapnutý režim chodce <0=ne, 1=ano>
speedcam_visualtype=1 ; radar - vizuální varování <0=vyp, 1=zap>
;speedcam_soundtype=1 ; radar - zvukové varování <0=vyp, 1=prosté, 2=při přiblížení>
speedcam_warning=1 ; varování před radary <0=vyp, 1=zap>
speedlimit_warning_voice=0 ; překročení rychlosti - varování hlasem <0=vyp, 1=zap>
speedlimit_warning_visual=1 ; překročení rychlosti - vizuální varování <0=vyp, 1=zap>
speedlimit_warning=1 ; varování při překročení rychlosti <0=vyp, 1=zap>
pedestrian_warning_threshold=10 ; (40) práh rychlosti - při překročení varuje před zapnutým režimem chodce
speedwarn_alt_builtup_based=1 ; různé nastavení tolerance v obci a mimo obec <0=vyp, 1=zap>
;overspeed_sound="!alert5" ; zvuk upozornění na radar
speedcam_max_angle=20 ; omezení měřícího úhlu radaru (stupně)
speedcam_snap_distance=200 ; jak daleko radar "vidí" (metry)
speedcam_max_lookahead=300 ; max. vzdálenost před autem, kde se hledá radar (metry)
speedcam_maxdistance_from_road=20 ; ignoruj radary vzdálené od silnice víc než... (metry)
max_section_time=60 ; maximální délka pobytu v úseku - pak varování zmizí (sekundy)
speedwarn_tolerance=105 ; tolerance rychlosti
warn_distances="130:800,90:700,70:400,50:200" ;vzdálenost pro varování (rychlost:vzdálenost)
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.