Takže z uvedeného vyplývá, když se to pokusím zrekapitulovat, že
při uložené trase ve verzích
44902 i 44898:
nejde vůbec přepnout skin - restartuje celé Mio(tedy i windowsCE) a skin zůstane původní(nezmění se)
nejde spustit Ozi explorer, iGO8 se uzavře, a MIO skončí v Mio menu
Z toho důvodu je tudíž
stále bezkonkurenční verze iGO8 v8.0.0.44366 June 24, která sice měla z počátku jdnu velkou mouchu v tom, že po uspání resetovala. Toto byloo odstaněno jiným souborem igo8.exe, který se na internetu pohybuje pod názvem iGO8_wakeup_fix.rar.
Už jsem tu někde psal a bohužel to bylo smazáno v mišmaši veřejných žádostí o vyvěšení odkazů na verze iGO8 na tomto fóru, což se tady vyvěšovat opravdu nesmí, a já to ani neudělal, že verze 8.0.0.44366 June 24 po uspání padala proto, že byla principielně dělaná pro PDA s tím, že v exe programu byly jinak nastaveny cesty na data (content, save,...) a nastavení, a to i přes správné nastavení cesty ke content a app v sys.txt, proto po uspání aplikace nenašla data ani svou samotnou exe aplikaci a spadla a teprve jejím novým spuštěním se vše načetlo korektně - do příštího uspání

.
Předěláním těchto cest v iGO8.exe (iGO8_wakeup_fix.rar) došlo k nápravě a navíc oproti předchozím verzím i k rapidnímu zlepšení aktivity po pobuzení z uspání, jelikož si možná někteří ještě vzpomenete, nebo je dokonce používáte, že starší verze 41506, 35389, 31442 a 29000 se vždy po probuzení z uspání jakoby na půl vteřinky zmrtví (zastaví se se pohybující šipky na trase nebo blikající kurzor) a teprve po této pauzičce se vše dalo do korektního pohybu - už toto byla předzvěst toho, že po probuzení po uspání programu v těchto verzích chviličku trvalo, než se vzpamatoval, kde co má (exe, data), aby se rozběhl. Na to jsem nepřišel já

, ale četl jsem to od tvůrce opraveného iGO8_wakeup_fix.rar.