No, obrovskou výhodou GJ jsou moduly - half-patche. Kusy kódu, které je možné zapojit do skinu, ale být tam nemusí. Podle toho, jestli chceš funkci používat nebo ne.
Šetří to paměť a umožňuje další pěkné vopičárny.
Takže já třeba
nepoužívám moduly pro automatické vypínání nebo záznam rychlosti na posledních kilometrech jízdy - tyhle funkce nechci, nepotřebuju...
Naopak používám moduly pro blokování úseků silnic, upozornění na radary nebo výpočet spotřeby paliva.
Taky používám modul pro srovnání různých typů tras, ve kterém mi ale vadilo, že se pokaždý hloupě ptá, jestli má počítat "správně" nebo "rychle" (= s vyhozením všech průjezdních bodů, což je IMHO špatně) - tak jsem si ho upravil, aby se neptal a automaticky počítal správně.
Moduly se od verze k verzi měnit mohou, ale nemusí - a většinou ani nemění - takže tenhle svůj modul mám upravený už myslím od 6.5 a od té doby jsem na něj nemusel šáhnout.
SpeedCam je modul, který vytvořil Gurjon sám, v podstatě s DVS1 vypreparovali část kódu z původního skinu řady 5.x, do 6.xP ten kód nedali a nechali tam jen místo pro připojení. A kód vydali samostatně jako půlpeč. Kdo ho chce, tak si ho nahraje, kdo ho nechce, ušetří paměť a neriskuje hádku s poliši

Modul Advanced SpeedCam je ALTERNATIVNÍ záležitost! Vytvořil ho GrRusel pro verzi GJ6.7, ale od té doby zůstává nezměněn (pokud vím). Advanced modul umí upozorňovat na přidané kategorie radarů.
Takže si můžeš vybrat - buď nechceš upozornění vůbec a modul tam nedáš. Nebo Ti stačí základní upozornění na radary a použiješ Gurjonův originál. Nebo chceš navrch upozornění na nebezpečná místa, ž. přejezdy a tak, a použiješ GrRuselův advanced.
A nebo chceš použít Jasperovy radary a požádáš Lakvu, aby upravil GrRusela

Ty Tvoje radary, to jsou tedy ty Jasperovy s přečíslováním kategorií? To je super, díky!