@amater
děkuji za "spouštěč". Vypadá to dobře a hned jak budu mít navigaci zpět, půjčil jsem ji dnes známému , vyzkouším tuto utilitu. Skutečně jsem přejmenoval složku a spouštěcí exe soubor. původně byla v navi igo v.8.0 ve složce igo. Takže stačilo založit na SD kartě složku igo, nahrát tam Amigo, nebo TomToma, spouštěcí soubor přejmenovat na igo.exe a spustil jsem to. Pak jsem zjistil, že v rootu SD karty jsou 2 soubory "shell.ini" a "GPSRUNFILE.txt" a v nich je cesta na spouštění navigačního SW. "shell.ini" :\SDMMC\igo\igo.exe a "GPSRUNFILE.txt" //this file is set path of the file of navigator "\SDMMC\igo\igo.exe". Stačí cesty přepsat v textovém editoru a může se složka s Amigem jmenovat jak chce a exe soubor Amigo.exe.
@Ivo K
moje čínská navigace se jmenuje "GPS". To je jediný nápis na ní a na zadní straně je nápis Windows. Je prostě totálně bezejmenná.

Protože ji chci používat i na motorce, tak jsem si vybral jen 3,5 palcovou ( navigaci jsem si koupil asi před 3. týdny a je moje úplně první ). Vnitřní paměť podle všeho má jen 64MB a je v ní jen OS. Vše ostatní jako je původní iGO 8.0, fotky, nebo mp3 jsou na přiložené, dodané s navigací, SD kartě. A protože je to Kingston, pochybuji že se číňani nějak zajímali o originální licenci pro iGO. Navigační SW spouštím z uživatelského menu, které po zapnutí navigace naběhne. Skládá se ze 6 ikon : Navigace, Video, Obrázky, Hudba, Knihy a Systém. V systému je tak maximálně nastavení podsvícení. Do OS Windows se mi podařilo dostat jen tehdy, když jsem si hrál s TomTomem na SD kartě místo iGO. Nedařilo se mi aktivovat mapy, takže když se spouštěl TomTom, tak napsal chybu, že nemůže najít mapy a tehdy se mi přepl do Windows rozhraní se spodní lištou, tlačítkem start a jeho menu, kde jsem si mohl spustit třeba průzkumníka.