Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Připojení Mia C250 k PC

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Připojení Mia C250 k PC

Příspěvekod tomasii v 04 črc 2009 17:19

Jen malá poznámka: pro C250 musíš použít Transfer_Mio_C250hack.zip, rozbalit ho a nainstalovat ho do složky, kde máš MioTransfer a spouštět ho místo originálu. Pro spojení nepotřebuješ ActiveSync.
Naopak, když nainstaluješ správný ActiveSync (např. z unlocku) a spustíš ho v Miu, spáruje se s ActiveSync v PC a v PC vidíš Mio jako zařízení PC. :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod mikels v 04 črc 2009 17:33

No trošku mám obavy. Tento přístroj jsem kdysi před lety měl. Je to de facto nejhůře provedená navigace od Mia a i když použiješ hacknutý transfer tak jak jsem si představoval, že přístroj se objeví jako nějaký disk tak bohužel... Pak zbývá unlock a když si otevřeš commandera tak se stejně nedostaneš všude... Ještě bych mrkl třeba sem
Kód: Vybrat vše
www.mio4u.cz
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 04 črc 2009 17:54

C250 nemám a tak vycházím z informací o MioTransferu a unlocku od Milava, který C250 má a oboje pro web připravil. Nemám důvod nevěřit, že mu to jelo...
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod mikels v 05 črc 2009 07:20

Tome jasný, já jsem měl tyhle stroje 2 a radši o tom ani psát nebudu. Zřejmě jsem natrefil, že se nepovedli :lol: Jiným zas šlape třeba OK.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi