Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problémy se zvukem

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Problémy se zvukem

Příspěvekod Nedy v 02 črc 2009 18:13

Ahoj, koupil jsem si navigaci na které byly nastaveny mapy iGo8. Možností navigace bylo je změnit za PolNav,tak jsem to zkusil,napřed se mi to nějak nedařilo a pak se to zadařilo. Ale od té doby navigace na mě přestala mluvit. Neozývají se z ní žádné zvuky,vše funguje asi jak by mělo,ale žádné zvyku při navigování,muzika nic. Tak jsem mapy změnil zpět na iGo8,ale problém se nespravil. Už si nevím rady co s tím,všechny zvuky mám nastavené naplno a nepomáhá to,tak mě napadlo jestli nemám zkusit Obnovit tovární nastavení,ale bojím se co to udělá. Díky za pomoc. :cry: :cry:
Naposledy upravil Nedy dne 02 črc 2009 18:34, celkově upraveno 2
Nedy

Re: Moc nutná pomoc

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 18:19

Obnovit tovární nastavení je neškodné, odstraní jen všechny tvoje uživatelská nastavení a budeš mít navigaci tak, jak jsi ji koupil (pokud si z ní něco již nesmazal).
Taky někdy pomůže úplné vypnutí přístroje (nejen uspání) a znovuzapnutí, tzv. hardreset. Obnoví se beze škod windows.

Jinak, je dobré vlákno pojmenovat dle problému, které ho se týká, tzn. např. nejde zvuk. Téma "Moc nutná pomoc" je nic neříkající, když tu bude někdo podobný problém s chybějícím zvukem hledat.
Naposledy upravil SvoDa dne 02 črc 2009 18:22, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Re: Moc nutná pomoc

Příspěvekod humbuk v 02 črc 2009 18:21

Když si před tím celý obsah zazálohuješ na PC, tak bys to pak měl být schopen obnovit.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Re: Problémy se zvukem

Příspěvekod mikels v 02 črc 2009 19:06

Nedy: možná by bylo dobrý napsat o jaký přístroj se jedná. Může to být v nastavení iGO což jak píšeš máš nastavený naplno a nebo nastavení v přístroji...Hoď sem více info
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Zpět na Otázky a odpovědi