Ale
 Ale  ...kdo hledá,najde.
 ...kdo hledá,najde.| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 
 Ale
 Ale  ...kdo hledá,najde.
 ...kdo hledá,najde. 

deusexx píše:Pánové,přepínání map,krásná věc.Ale co mě teď vadí,že mě to samo přepíná schémeA to tam mám natvrdo nastavený,co kde a jak brát.Samo si to hrábne někam a i když použiju mnou upravený scheme autochanger.zip,kde mám natvrdo daný,ty si vezmeš toto:background_picture_0="gfx/Xerses72/day/Autumn/sky0.bmp"
,protože to tak chcu,tak to tam narve to,co se mu hodí.Ale to se nehodí mě

. Už se s tím patlám druhý večer a nic
. Už se s tím patlám druhý večer a nic  

a mám tam svoje původní 3D auto z amiga.No a mám pocit,že sobáka u mě bude zakopaná v sys bo tam mám pár věcí ohledně těch "šipko aut" natvrdo daných.Může sem někdo hodit screen,jak to auto vůbec vypadá.Třeba bych se dokopal k tomu,že si testnu nějakej skoro čistej sys abych se namlsal
 a mám tam svoje původní 3D auto z amiga.No a mám pocit,že sobáka u mě bude zakopaná v sys bo tam mám pár věcí ohledně těch "šipko aut" natvrdo daných.Může sem někdo hodit screen,jak to auto vůbec vypadá.Třeba bych se dokopal k tomu,že si testnu nějakej skoro čistej sys abych se namlsal 
 Je tam k ní jenom soubor Skoda.mdl a nevidím Skoda.tex Jede to bez něj
 Je tam k ní jenom soubor Skoda.mdl a nevidím Skoda.tex Jede to bez něj  Možná proto jsem to auto neviděl,bo jsem si navolil skoda auto sipku
 Možná proto jsem to auto neviděl,bo jsem si navolil skoda auto sipku 

.
 . Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

[folders]
app="My Flash Disk\miomap\miomap"
[folders]
app="My Flash Disk/miomap/miomap"

humbuk píše:Já mám mapy i IGO na flash přístroje ve složce Miomap/Miomap, takže pak ten zápis vypadá takto:
[switchmap]
1=",map_ta,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,"
2=",map_nt,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,"
3=",map_ot,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,\My Flash Disk\Miomap/Miomap,"
;4=",map_us,\Storage Card\iGO8,\Storage Card\iGO8,"

Nevím proč, ale na MFD jsem musel dát duplicitně s SD content\scheme\... , jinak to hlásí již diskutovanou věc o chybějících souborech, i když jsou na SD.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

. Psal si o tom ve vlákně Themechanger stránka 8 už v lednu (ještě neumím ložit odkaz). Řešení už jsem ale nikde nenašel. Dělá to pouze tehdy, když je iGO na MFD a content na SD. Na tuto variantu jsem přešel teprve před srazem takže jsem to zatím nemusel řešit. Jenže teď mě to pěkně štve!
 . Psal si o tom ve vlákně Themechanger stránka 8 už v lednu (ještě neumím ložit odkaz). Řešení už jsem ale nikde nenašel. Dělá to pouze tehdy, když je iGO na MFD a content na SD. Na tuto variantu jsem přešel teprve před srazem takže jsem to zatím nemusel řešit. Jenže teď mě to pěkně štve!  

) jak o tom už psal Ivo?
 ) jak o tom už psal Ivo? 

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků