Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Potíže s hlášením radarů

Re: Potíže s hlášením radarů

Příspěvekod Jasper v 01 črc 2009 17:26

SvoDa píše:To by Tome potvrzovalo to, co jsem ti říkal na srazu - nikdepo trace Olomouc-Břeclav jsem nenarazil na žádný z rozšířených radarů,přestože jsem je mělod tebe stažené a přesto, žes mi říkal, že tys je při cestě na sraz zaznamenal.
Jel jsem na sraz pod verzí 53558 :!:

Jo tak začíná mi svítat. :idea: Já jel na sraz pod 93112. :!:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 01 črc 2009 17:28

To svítání předpokládá, že budeš napříště dělat radary pro jednotlivé verze, tzn. v několika verzích :!: :?: :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 01 črc 2009 17:34

Jasper píše:@humbuk Neber to nějak osobně ale pro jistotu se ptám. :oops: Opravdu jsi poslal soubor který si protáhnul Miem. Já jen že ten je neposkvrněný jak prvnička a žádná duplicita v něm není. A to i přes to že je podle změněný dnes v 15:54 a origánál je z 9:47. :?

myslím že jsem to udělal přes MIO, ale stát se mohlo cokoliv, tož dávám jěště jednou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Jasper v 01 črc 2009 17:47

Tekže stejný stav. Ten soubor je O.K. Nahrál jsem ho ke mě a na jižní spojce žádnou duplicitu nevidím. Teď jsem koukal na ten co mám v Miu já a je taky nepoškozený. A to jsem v uplynulé době zkoušel nejméně čtyři verze iGo8. Z toho mi plyne že verze 9xxxx mají s úsekáči problém a že má problém i humbuk. ;) Souborem radarů to asi není. 8-)
Jasper
Administrátor

Příspěvekod humbuk v 01 črc 2009 18:23

Ale u mě to s IGO verzí nesouvisí. Teď jsem to zkoušel jěště jednou. Smazal jsem SAVE a zkoušel jsem verzi radaru co máš tady normálně pověšenou, verzi s rozšířenými radary, tu co je o stránku vedle a předchozí verzi radarů. Zkouším na verzi 91972 a 71348. Zkouším i na default skinu. Pokud použiji jakýkoliv soubor radarů z té nové kolekce, tak jak ve verzi 91972, tak ve verzi 71348 mám (minimálně) na Jižní spojce radary zdvojené, pokud dám starou databázi s radary, tak to funguje OK v obou verzích 91972 a 71348. Prostě mi z toho vychází jediné, že musí být něco jinak v té nové databázi radarů...
humbuk

Příspěvekod Jasper v 01 črc 2009 19:06

Tak není v pořádku ještě něco jiného. Mě ten soubor od tebe žádné duplicity na jižní spojce neukazuje. Takže je divné když se chová v každém zařízení jnak.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod humbuk v 01 črc 2009 21:03

Pořád mám dojem, že ty duplicity jsou již přímo v té databázi. Teď jsem si otevřel ten tvůj soubor (bez úpravy v MIO) ve SpeedCams Editoru a našel jsem shodné na číslech 1775 je stejná s 84 a 1770 je shodná s 1769; 87 stejná se 156 atd. Nemají úplně stejné souřadnice, ale jsou posunuté, takže to ten úsekový radar hned vypne.
humbuk

Příspěvekod Jasper v 02 črc 2009 11:28

Tak už jsem doma. :( Je to tak opravdu je chyba v databázi jenže já to neviděl. To je tak když to tvořím na několika místech současně a mám těch souborů mraky. Sloučil jsem něco co jsem sloučit neměl jenže k tomu abych si toho všimnul bych se musel podívat na sooubor radarů na SD a ne na MFD. Hlavně že jsme o tom s vovim mluvili na srazu. O víkendu udělám novou aktualizaci a opravím to. Ono to nebude tak jednoduché protože jsem si omylem sloučil dva soubory a teď ten zdrojový nemám. Picnu se z toho. :(
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 02 črc 2009 20:17

Dnes ráno jsem použil tu databázi, kterou jsi vyvěsil zde o pár příspěvků výš, a mám pocit, že bylo vše v pořádku. Tedy pouze na trase přes Praha (magistrála) do Benešova a zpět. Jde o úsekáč ve směru od Nuselského mostu na Brno. V obou případech se na začátku aktivoval a na konci ukončil.(93112)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 20:20

No tak teď jsi v tom udělal Tomášovi hokej na druhou. On se spoléhal na to, že devítkové verze se chovají jinak. :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO