Dnes po všech nezdarech jsem myslel, že to Mio už rozbiju!

Díky Dane!
| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

a nebýt Dana, tak ta šochtle asi vopravdu letěla a měl bych pokoj.
  a nebýt Dana, tak ta šochtle asi vopravdu letěla a měl bych pokoj. 

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

a musím přestěhovat mapy zase zpět. Proč třeba nezahlásí, že v tom adresáři nic není (pokud od něj nechci moc)
    a musím přestěhovat mapy zase zpět. Proč třeba nezahlásí, že v tom adresáři nic není (pokud od něj nechci moc) 

Ale auta zatím nevidím.Ale to se podá
 Ale auta zatím nevidím.Ale to se podá  

Pak jsem to znovu přesunul nakonec....a světe div se,mapy se začaly přepínat.A ty auta asi vzdám.Mám tam tu obrazovku a když dám "vyhledat",složka je prázdná
 Pak jsem to znovu přesunul nakonec....a světe div se,mapy se začaly přepínat.A ty auta asi vzdám.Mám tam tu obrazovku a když dám "vyhledat",složka je prázdná 

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků