Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skiny Riks a PlusPlus pro iGO8 v 8.0.0.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Preferuji a nejčastěji používám skin (svou volbu můžete průběžně změnit):

Riks_tS ________ s plným panelem s aplikacemi
5
8%
Riks_tS ________ s poloprůhledným (průhledným) panelem
2
3%
Riks_ALL_tS ____ s nastavitelnou průhledností panelu
2
3%
PlusPlus_tS _____ s plným panelem
2
3%
PlusPlus_tS _____ s poloprůhledným (průhledným) panelem
0
Žádná hlasování
PlusPlus_ALL_tS+ s nastavitelnou průhledností panelu
20
31%
Micsan_Trans
3
5%
Di/\/\Ka
20
31%
TTSkin
2
3%
jiný
8
13%

Celkem hlasů : 64

Re: úpravy skinů iGO8

Příspěvekod Ivo K v 03 črc 2008 09:53

Asi by to chtělo (jak už se Dan někde psal) ubělat z Rikse a PlusPlus jeden skin, a ten potom upravit k našemu obrazu. ;)

Já ty skiny střídám(asi jako mnoho z nás) a trochu se mi pletou.

Až bude skin společný, tak potom si může každý dodělat své úpravy.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Ivo K v 03 črc 2008 09:55

U Rikse zobrazování rychloti, překročení rychlosti atd. moc dobře nefunguje. Už to tu psal vovi.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 10:03

Pokud máš tu verzi 2.6++TS, pak je nejjednodušší řešení nenechat si zobrazovat v tom levém panelu rychlost, ale něco jiného. Aktuální rychlost je stejně vyšouplá mimo panel a funguje zcela korektně - při překročení rychlosti se podbarví červeně.

Tohle ale bohužel nefunguje, jakmile naskočí vizuální varování radaru - sice rychlost vidím, ale podklad nezčervená při překročení "radarové" ani "obecně omezené" rychlosti. Včera jsem si v autě "hrál" (doufám, že tam ti pitomci s mikrovlnkou opravdu nebyli): když jsem v "padesátkovém" území jel stovkou, ukazatel červeně zářil; ale jakmile jsem přijel na 400m k třicítkovému radaru (pořád byla vidět značka s padesátkou), už ta stovka byla zase jen zelená. Zřejmě je to zobrazení podkladu ještě nějak podmíněné tou blízkostí radaru - zasloužilo by to opravit. Jen jsem zatím nevyzkoušel origo Rikse, tak nevím, jestli je ta chybka od něj v definici překročení rychlosti, nebo se vloudila až do těch úprav vzhledu při podbarvování.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 10:36

Riks to má tak i v origo, že na radarové hodnoty ukazatel rychlosti nereaguje. Navíc u něj ani nepípá zvuk, když jedeš rychleji než radar. Já se pomaličku přeosouvám do skinu iGO8++ts s průhledným panelem a aplikacemi, který je v tomto spolehlivý. Navíc se mi u Rikse nelíbí vizuální varování radaru na ploše, kde to zabírá moc místa. Zkoušel jsem to naklonovat z iGO+, aby tam byla jen kamerka se vzdáleností a rychlostí v modrém kroužku, ale je to provázáno s dalšími souboru a je to složité.
Zdá se mi, že Riks je o trošku lepší při plánování trasy, ale iGO+ pro navigaci.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 03 črc 2008 11:27

A co napsat Riksovi, aby provedl "jiste upravy"?
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 12:03

Já osobně s ním nekomunikuji, ale prý je s ním ve spojení tomasII.
Co mně se týče, já mám stejně raději iGO++
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jaho v 04 črc 2008 09:19

Nevím, jestli je to problém přímo ve skinu, ale myslím si, že ano, proto to dávám sem: při simulaci trasy i při průletu není funkční návratová šipka do mapy...Máte na to někdo nějaký lék?
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
jaho

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2008 11:51

Taky jsme na to přišli a ve skinu Riks 2.6..tS to tomasII spravil
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2008 14:39

Někteří z vás používáte skiny z tomasii webu, které již neupravujeme. Nejnovější jsou Riks 2.6..tS a iGO8+tS s aplikacemi a s poloprůhledným nebo s průhledným panelem.

Pokud ti aplikace vadí, před každý řádek té aplikace dáš středník, podobně jako u sys.txt, čím se ten příkaz i ikona vyruší. Můžeš ho taky samozřejmě smazat, ale nikdy nevíš, kdy se ti to zas bude hodit - pak stačí středník zase odstranit. Každý ten odkaz má 2 rádky TEXT (název tlačítka) a BUTTON (spoštěcí tlačítko).
Ve skinu \ui_igo8\480_272\ui najdi soubor navigatemap_480_272.ui a vněm sekci <LAYER ui_CockpitStatus z=30> (skoro až dole).
Tam dej ty středníky i před TEXT, nebo jen před BUTTON těch přísl. odkazů: pro příklad např vyrušení odkazu na Filemana:
;<TEXT xxx font="tahomabd" x=2 y=223 w=40 text="FileMan" align="CENTER" fontsize=10 color=#FFFFFF color2=#000000 >
;<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=7 y=200 bmp="ico_timeh.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\My Flash Disk\APP\FileManCE2\FileManCE.exe" ""'>
.
.
.atd. u dalších dvouřádků"
"Commander"
"Keys" (klávesnice)
"Explorer"
"PrtScreen"
"Video"
"ResInfo"
"Calcul"
".jpg"
".doc"
".xls"
".pdf"
".ppt"
"OZIexp"
"GPStacho"
"EXT"
"Solitare"

U Rikse jsem dodělal i značku max. povol.rychlosti, která byla v origo skinu velká jako ..., tak jsem ji zprůhlednil a nechal jen text, ale pak použil menší značku z iGO+ skinu. Proto stahujte od tomasII ty novější Riks 2.6..tS a iGO8+tS s aplikacemi a s poloprůhledným nebo s průhledným panelem
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jaho v 04 črc 2008 15:33

Díky Dane...to je přesně to, co jsem hledal...úprava provedena a skin vypadá přesně tak, jak jsem chtěl...
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
jaho

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu