Chorvatsko - tam i zpět cca 2OOO km bez jediného problému.
Žádný samovolný restart, žádné zatuhnutí.
Jel jsem přes Maďary dle popisu na první straně tohoto vlákna - projíždí se tam po silnicích 1. třídy i okreskách, často omezení na 30 - 40 km, ale tam i zpět jsem jel v noci a maďaři rychlost vůbec nedodržují a neviděl jsem jediného policistu. Tato trasa je o mnoho kratší a přes tyto omezení, i kdybych jel dle předpisů i rychlejší než trasa přes rakouské dálnice a Slovinsko.
Pro mne osobně je lepší rozmanitější trasa než 1O hodin v kuse po dálnicích.
Při navigování jsem současně nahrával trasu, měl zapnutý počítač cesty, poslouchal hlasovou navigaci, často i mp3 do sluchátek přes boční konektor (abych neusnul a spolucestující nevzbudil

) a vše se chovalo korektně (včetně spolucestujících).
Na cestě spousta chybiček v mapách, hlavně co do omezených rychlostí a v Chorvatsku i co do polohy silnic - často vedlejší silnice jsou o desítky metrů jinde a jedeš v poli i při zapnuté fixaci na silnici.
V kratších tunelech (myslím že do cca 1-2km) si navigace drží po ztrátě signálu rychlost při vjetí do tunelu, v dlouhých tunelech (v CRO jsou i 6km) se navišipka zastaví a po výjezdu z tunelu se ale obnoví GPS signál velice rychle.