Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 22 čer 2009 19:35

Na zdraví, už jsem nalil čtvrtého a pak už to přestanu počítat :lol:
Všechno geniální je jednoduché :D Ale ne vše jednoduché je geniální :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 22 čer 2009 19:47

SvoDa píše:Ty už neexistujou, ale prapůvod to může mít 1kg desetníků byl ale stejně víc než 100Kč :lol: :lol: :lol:

Ne tak docela hrubá váha desetníku vzor 1974 byla 0,9g ;) Desetihaléř vzor 1993 už měl jen 0,6g :lol: jó šetřit se musí holt všude, ale takový desetník z doby Franty Pepíka měl celé dva gramy.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 22 čer 2009 19:50

Ty mi taky rozcupuješ každou teorii :(
Mirku, napij se, a nebuď furt tak vážnej :!: :!: :!: :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 22 čer 2009 19:52

Ale vždyť mám nalito, jen jsem si shodou okolností rovnal svou numismatickou sbírku :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 22 čer 2009 19:53

Už nemáš na chlast, tak přemýšlíš, co prodat :?: :lol: a začals desetníkama :?: :!: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 22 čer 2009 19:55

Mirku, když si tu sbírku rovnáš, máme tomu rozumět tak, že si ji chystáš nám ukázat na srazu? :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod deusexx v 22 čer 2009 19:58

Kunik,tady už se zas chlastá :?: :lol: Dane,tak na tu 4 000.Já už začal při opravě toho compu :lol:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 22 čer 2009 20:00

Divil by ses, jak je některý desetníček žádaný jsou i unikáty za které dnes zaplatíš víc než LITR (1000). :D
@ Ivo K
To zrovna ne, ale když dcera chodila do první třídy, nacpala si toho jednou plné kapsy a vzala to ukázat spolužákům, když mi volala paní učitelka jímala mě hrůza a poléval studený pot.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 22 čer 2009 20:03

Hele Radku, a nezbyly Ti nějaké nepotřebné součástky? Když už jsi chlastal při té opravě? :lol: :lol: :lol:

Edit: No, to víš Mirku, my jsme nosili do školy angličáky, ale holky jsou na něco jiného, ty mají raději prachy. ;) :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod deusexx v 22 čer 2009 20:07

Ivo,naštěstí jsem opravoval jenom heslo na WiFi.Kamoš byl někde ve sklípku na jižní Moravě :lol: a připojoval se.No a zmizela mu jeho Wifi a heslo.Tož taková blbost.Ale tekla šlivovic.Víno ee :( Takže součástky nejsou.Příště mu to kvůli tobě rozeberu :lol:
Edit:Pánové,co se děje?Od 12:19 hod,žádnej novej člen?Zhe by cenzura?Miro,přiznej se :lol:
Naposledy upravil deusexx dne 22 čer 2009 20:11, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)