...Tak jsem ten chybějící script ze starého SpeedCam nakopčil do toho nového speedcam.ui a ono to fachčí.
<script d_CheckCam>
9 run sc_CurrentSpeedcamChanged
</script>
tento script už tam doplnil.
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
...Tak jsem ten chybějící script ze starého SpeedCam nakopčil do toho nového speedcam.ui a ono to fachčí.
<script d_CheckCam>
9 run sc_CurrentSpeedcamChanged
</script>
vovi píše:Já čerpal info od Rusů . tam to psal ten spoluautor DVS1 a podotýkal, že si to moc nepamatuje. ...
amatér píše:@ humbuk + all
U svého skinu kikker jsem to vyřešil tak, že jsem přidal hodnoty ANIMATE=2 SCROLLSPEED=3 a w=60, takže mi to hezky roluje a zabírá to jen vymezený prostor.
hodnota SCROLLSPEED=3 proto aby rolování nebylo tak rychlé vzhledem k malé šířce zobrazovaného pole (většinou je zadávána hodnota 10)
humbuk píše:amatér píše:@ humbuk + all
U svého skinu kikker jsem to vyřešil tak, že jsem přidal hodnoty ANIMATE=2 SCROLLSPEED=3 a w=60, takže mi to hezky roluje a zabírá to jen vymezený prostor.
hodnota SCROLLSPEED=3 proto aby rolování nebylo tak rychlé vzhledem k malé šířce zobrazovaného pole (většinou je zadávána hodnota 10)
diky, už roluju a nevypadá to vůbec špatně.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků