@vovi: Vojto zkoušel jsem praktikovat naší teorii a vytvořil v iGO8/content/map_TA a iGO8/content/map_NT a zatím bez changeru ručně přepisoval v sys.txt cestu
[folders]
map="\Storage Card\igo8\CONTENT\map_TA"
resp.
map="\Storage Card\igo8\CONTENT\map_NT"
a výsledek je, že se při startu objeví hláška "nelze nalézt mapy"
Když nechám iGO8/content/map ve které mám třeba mapy TA a vedle ní dám iGO8/content/map_NT, bez ohledu na to, že v sys.txt mám cestu k map_NT, načtou se stejně mapy TA z iGO8/content/map.
IGO8 prostě nežere mapy, pokud nejsou v adresáři, který se jmenuje přesně CONTENT\map. Přitom je ale jedno, kde se ten adresář s mapami na kartě nachází, může být i jinde. Já mám na SD ještě 1 verzi iGO8 v jinak pojmenovaném adresáři a v content mám jen lang a voice, který to potřebuje ke startu,jinak nic, bo mapy, dem, poi, skiny, scheme,... si to bere automaticky z té druhé verze, stejně tak jako od map a dem okleštěná verze na MFD, máš-li tyto soubory na SD iGO8/content.
Proto Kujón v těch svých scriptech má příkaz na přejmenovávání tech složek
If ( DirExists ( exe_path \ "content\MAP_TA"))
Rename( exe_path \ "\content\MAP_TA", exe_path \ "\content\MAP")
a
If ( DirExists ( exe_path \ "content\MAP_NT"))
Rename( exe_path \ "\content\MAP_NT", exe_path \ "\content\MAP")
a přejmenovává igo8\CONTENT\map_NQ, resp. igo8\CONTENT\map_TA na igo8\CONTENT\map aby to vůbec mapy načetlo.
Naše teorie - způsob přes "cesty k mapám" v sys.txt tudíž asi nepůjde (alespoň mně se to nepodařilo).
Fungovat by ale měla cesta přes changer, kdy by se do changeru vložila položka "výběr mapy" a tam by byly ty výše uvedené příkazy na přejmenování složky map z "map_TA" resp. "map_NT" na "map", to už by mělo fakčit 100%.
Samozřejmě, že je nutno použít příkazy i na to, aby se při volbě map nejdřív přejmenovala složka content/map s aktuálními mapami zpět na svůj předchozí název, bo v content budeš mít vždy jen content/map (aktuální, tebou již zvolené mapy) a pak již jen jednu ze těch map_TA nebo map_NT.
Tzn. že jsou tam příkazy, které vyhodnocují, že např. když existuje složka content/map_TA, znamená to, že neexistuje složka content/map_NT a tudíž v content/map jsou mapy Navteq -> nutno přejmenovat content/map zpět na content/map_NT, aby se mohla při volbě teleatlasu přejmenovat na content/map tentokrát složka content_mapTA
Mimochodem, není obecně zažitá zkratka pro mapy Navteq spíš NQ než NT ? To ale ale detail, nebo další Kujónština