Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever 4390T "DEJVID" - navigace ve formě "stavebnice"

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: DEJVID - navigace ve formě "stavebnice"

Příspěvekod deusexx v 12 čer 2009 20:33

Dovez comp na sraz,já ti ho poléčím.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod dusbaj v 13 čer 2009 09:27

Vratim se opet ke kartam. Uz po 150 jsem projel celeho Dejvida a zadna zminka o tom jestli nekomu facha Dejvid na SDHC kartu. Dle mych strkani SDHC clas 4 a 6 nechodi. SD 4GB neni moc a vecsi nebudou. Zajimave ale je ze GC 4384FM SDHC sezral i 6GB clas 4 a je to zakladni verze stare navigace. Tak irenko proc????
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

Příspěvekod amatér v 13 čer 2009 09:49

Dejvid SDHC kartu nepřečte. O kartách jsem psal zde viewtopic.php?f=51&t=399#p18661
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 13 čer 2009 10:07

ono to prakticky jen v ovladači řadiče, u starejch PPC stačí nahrát jen novej ovladač a SDHC pak valej
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod laro v 13 čer 2009 13:03

Tomáši, chceš říct, že by ten ovladač šel do Dejvida nahrát? Mám taky kartu 8G z Mia a docela mi vadí, že ji nemůžu použít.
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod Tomáš Kubec v 13 čer 2009 15:03

To ti fakt neřeknu, ty ovladače jsou pro Windows Mobile. Ty mají sice základ ve WIN CE ale jestli to půjde nevím. Ale je to věc opravdu jen software.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 13 čer 2009 20:14

No nevím - co jsem tak sledoval diskuse na různých fórech, tak si dost lidí právě na takovejhle dohrávanej SDHC driver stěžovalo. To Igo8 si s tím asi nějak nerozumělo...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 13 čer 2009 20:19

to bylo u starších verzí iga, to nebylo připravené na sdhc. pak samo igo vydalo patch. ale již dávno je to ve všech verzích ok. ani na jediném pda jsem s tím neměl problém. ale pda zase není klasická navigace s win ce, tož asi tak
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

total comander v APP

Příspěvekod dusbaj v 16 čer 2009 23:06

Asi nic noveho pod sluncem, ale pro ostatni nabizim instalacni .cab volne dostupneho total commandra CE. Velkou vyhodou je plug in zasahu do registru, prohlizeni souboru a zipu atd... Doporucuji instalovat na kartu jelikos jak jsem si vsiml, u kazdeho restartu systemu se obnovi puvodni stav, teda jakekoliv vytvorene soubory jsou straceny. Jelikos program lauch.exe neni mozne prebit, instalovat je to nutne z FileMana z APP.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

Re: total comander v APP

Příspěvekod cpe v 17 čer 2009 23:47

dusbaj píše:Asi nic noveho pod sluncem, ale pro ostatni nabizim instalacni .cab volne dostupneho total commandra CE. Velkou vyhodou je plug in zasahu do registru, prohlizeni souboru a zipu atd... Doporucuji instalovat na kartu jelikos jak jsem si vsiml, u kazdeho restartu systemu se obnovi puvodni stav, teda jakekoliv vytvorene soubory jsou straceny. Jelikos program lauch.exe neni mozne prebit, instalovat je to nutne z FileMana z APP.

Můžu to chápat tak, že v tom přístroji nejde nic zkazit? Myslím smazat, přepsat, namatlat do registru atd... Stačí potom vzadu vypnout, zapnout a vše je jako na novém? Každé vypnutí je hard reset?
cpe

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy