Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod vovi v 30 kvě 2009 12:24

Pro Symbian by měla existovat i verze Google Maps (a dokonce s možností práce off-line s mapami na kartě). Ale to zase není skutečná navigace - spíš plánovač a lokátor.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod sstopar v 02 čer 2009 17:13

Jeste jedna informace pro zajemce:

http://jablickar.cz/index.php/2008/12/g ... epsi-casy/

Ale porad to neni iGO ... :(
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod vovi v 10 čer 2009 08:31

Tak už je definitivně představen TomTom, ještě v červnu bude Navigon; Sygic je také hotov už se dokonce šíří neoficiální cestou.

Viz: http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=114275
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 08:39

Tak ještě aby zareagovali Maďaři a klukovi přehraju firmware a bude se muset o svůj mobil obávat :D (na druhej takovej nemám :( )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 čer 2009 09:11

Tak si ještě připrav nějakej jailbreak a vymysli nějakou podobnou fintu, jako bylo zmršení PPATH.TXT - pak budeš moct mladýho snadno vydírat a donutit ho, aby za tebe vykonával domácí práce a chodil pro pivo ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 09:47

:lol:
To byla jen nadsázka. Já po iPhonu netoužím. Na telefonování mám pár let starý k750i se kterým jsem nadmíru spokojen, a na vše ostatní mám MIO :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 čer 2009 10:12

Vždyť já vím. Já ti jen chtěl poradit, jak využít levnou pracovní sílu k užitečné činnosti, ne tě nutit do navigování iPhonem.
Proč bys mu měl říkat: "Už se zase hrabeš v tý blbý navigaci, kdybys raději dělal něco užitečnějšího. Co z toho máš?"
Kód: Vybrat vše
 Poznámka: jestli vám někomu tahle věta něco připomíná, pak jsem rozhodně nemyslel žádnou z našich manželek!

Místo toho mu prostě řekneš: "Chceš se zase hrabat v tý svý navigaci? Tak vyluxuj a skoč pro pivo!"
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 10:54

No jelikož mne kluk (18 let) již vůbec nepotřebuje, a to ani k práci s iPhonem, natožpak s PC, tak se spíš začnu časem učit já od něj :oops:
Vlastně potřebuje - o víkendu si řekl o prachy a včera o vysvětlení grafů funkcí a jejich variací při x proměnných :o :lol: :lol:
Jako správnej učitel jsem mu o víkendu prachy dal (vždyť jich mám dost ;) ) a k té matematice, že už to dávno má vědět ze školy, že teď nemám čas :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 10 čer 2009 14:00

Já taky zrovna po tom telefonu netoužím,kdybych ho chtěl,tak už mi ho dávno z Ameriky (kde vychází levněji než v Evropě) Gábina přivezla a Jarda (jako skalní příznivce iPhone ) by mi to dal do češtiny.Mě stačí ten co mám a to se v něm ještě stále nevyznám,tak jak bych potřeboval :!: :!: :oops: :oops:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod sstopar v 28 čer 2009 22:08

TAk jsem jako mesicni majitel iPhonu pujcil svou navku s iGO8 kamosum a vyrazil do brna s navi NAVIGON k plne spokojenosti ... Sice pomalejsi start, baterie je behem hodinky pryc, navigace bezchybna, rychlla a pomerne intuitivni.
Takze pro majitele iPhonu jako rezerva kdyz iGO nema ssebou idealni nahrada ... Ale iGO je proste iGO.
Cena cca 50$.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy