Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

smartmaps demo v navon 250

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: smartmaps demo v navon 250

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 20:09

Já to spouštím z commandera takže tohle moc neřeším. Jinak je fakt že smartmaps je roztrkaný všude pod různými názvy. Jinak jak píšeš že ti to funguje jako když to spustíš bez karty... No jasně ale ikonu v menu navigace tam snad musíš mít jen nereaguje na kliknutí jinak fakt nechápu to zmizení jak píšeš. To samí já kdyžž udělám a v menu kliknu na ikonu navigace tak samozřejmě to nic neudělá tudííž jak jsem to už v předešlém příspěvku psal. Nahod si tam iGo ze zálohy a jak je toto tlačítko předdefinované tak by mělo se jmenovat i Igo. U mě je to mobilenavigator... Jinak fakt nechápu
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 20:18

ok mám to nafocený za moment to tu je
madmax

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 20:28

tak tady jsou fotky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
madmax

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 20:40

Aha. No škoda že tady není Addam ten by ti poradil. Ale zřejmě to mají dělaný tak, že tato ikona se objeví pokud má na co odkazovat :lol: Ne tak fakt tady už asi neporadím i vzhledem k tomu že tuto navigaci nevlastní a překvapilo mě to, že je něco takového možné...Ješt možna jak by amter napsal scrnprint jak to máš na tý SD kartě jestli z toho by byl člověk moudřejší... ale nechám to na chytřejších ;)
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 10 čer 2009 07:35

Také mne napadlo, že tlačítko navigovat se objeví pouze pokud se má na co odkazovat. Ale to by bylo dost šílené řešení. Moc se mi to nezdá.
Proto jsem už dříve psal:

Ivo K píše:Mimochodem, píšeš:
prostě tam není tlačítko navigovat

A zkoušel jsi někdy dříve, když byla karta ještě v pořádku, jestli se tlačítko navigovat zobrazuje při vytažené kartě?

Ještě blbej dotaz: Udělal jsi hardreset? Předpokládám, že něco takového Tvůj stroj má. :)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 07:45

To už psal
madmax píše:Po odstranění smartmaps navigování se nezpustí IGO. Je to to samé jako když zapneš navi bez karty!

Z čehož dedukuji, že když byla karta ještě v pořádku, tlačítko navigovat se při vytažené kartě nezobrazuje. Proto se tou odinstalací smartů "asi" přemapovala cesta k igo8.exe, resp.mobilenavigator.exe, a to buď v ppath.txt či něčem podobném, co má Navon (ten hardreset = úplné vypnutí a znovuzapnutí přístroje, by to mohlo vyřešit) nebo se přejmenoval iGO8.exe, resp. mobilenavigator.exe na něco co souvisí se smartem.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 10 čer 2009 07:57

Špatně jsem se vyjádřil, omlouvám se.

Slovním spojením "když karta byla ještě v pořádku" jsem měl na mysli: "před instalací Smartmaps na kartu".

Takže dotaz měl znít takto: "A zkoušel jsi někdy dříve, před instalací Smartmaps na kartu, jestli se tlačítko navigovat zobrazuje při vytažené kartě?"
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 08:07

:D
Ivo, takhle jsem tě pochopil již předtím a on píše, že
po odstranění smartmaps se nezpustí IGO. Je to to samé jako když zapneš navi bez karty!
z čehož dedukuji, že před instalací smartů spustit navi bez karty zkoušel a že se to tedy nyní, po odinstalaci smartů chová tak, jak předtím, když zkusil spustit navi bez karty.
Alespoň tak jsem to pochopil, když to včera psal.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 10 čer 2009 08:23

Chápu, ale moc se mi to nezdá. Jak jsem psal, tak toto řešení, že tlačítko navigovat se objeví pouze pokud se má na co odkazovat by bylo hodně atypické.

Samy máme zkušenost s našimi Cx20 a přesměrováním tlačítek, že když se nemají ikonky v MioMenu na co odkazovat, tak se přesto zobrazují.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod warhead v 10 čer 2009 08:25

ehm ja myslim ze u navonu je normalni mizeni tlacitek pri vyndane karte nebo ne ? :?
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi