Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

smartmaps demo v navon 250

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: smartmaps demo v navon 250

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 14:36

Jo jo jak píše Jarouš zatím bych to nemazal aspoň poučení pro příště koupit SD kartu a tam experimentovat. Tak a teď k věci... Tudíž jak už jsem pochopil ty klikneš na tlačítko navigace a nic.. Proto bych to viděl asi takhle tohle tlačítko má předdefinovaný nějaký název jako např mobilenavigator pokud tento soubor není na SD kartě ani na flash prostě to nenajde a tím tlačítko nereaguje. Tudíž bych si zkontroloval zda je vše řádně zapsáno, protože pod tímto talčítkem můžeš de facto spouštět vše co má v názvu mobilenavigator. Takhle mám já udělaný, že tímto spouštím commandera, abych se mohl pohybovat přimo v adresářích v navigaci. Jinak mobilenavigator píšu pro ukázku. ty to můlžeš mít popsaný jinak i když ... :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 09 čer 2009 14:43

V souvislosti se svou origo kartou SmartMaps vím, že se dá obsah celé karty klidně smazat a bez problému nahrát zpět. Samozřejmě,že obsah originální karty nelze nahrát na kartu jinou, bo licence obsahu (SW) je "sladěná" s ochranným klíčem jedné jediné - té originální karty. Ochranný klíč karty, jak mi ovšem sdělili někteří zkušení uživatelé tohoto fóra, které nebudu jmenovat, abyste je pak nelynčovali :D , přežije bez úhony dokonce i formátování karty, a to i tím Panasonic formaterem - já osobně, jak jsem psal jsem formátování origo karty nezkoušel.
Mazání, natož formátování, je samozřejmě ale až ta poslední možnost. Problém může být v tom namapování tlačítka "navigovat" a popř. cest v sys.txt k aplikaci iGO8.exe
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 15:18

No ono tam totiž není žádné tlačítko navigovat .Teda když zapnu navigaci je tam jen multimedia a potom nastavení. Tlačítko navigovat tam nezobrazuje!!
madmax

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2009 15:50

Já jsem telefonicky na Smartmaps zjišťoval, zda mohu originál kartu naformátovat, a byl jsem ujištěn, že ano, i opakovaně.
Tak jsem originál kartu zazálohoval na PC i se soubory licencí.
Kartu naformátoval a vše nahrál ze zálohy zpět.
Originál karta funguje nadále korektně.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 15:57

Ale já mám problém s origo kartou od Navonu, na kterou jsem nainstaloval smartmaps demo .A poté co jsem smartmaps demo odstranil tak IGO NEJEDE. Tedy karta navonu jde, navi ji najde ale nenabízí možnost spustit navigaci IGO. prostě tam není tlačítko navigovat.
madmax

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2009 16:18

Já vím, jen jsem chtěl napsat, že mám ověřené, že nemusí formát zničit licenci vázanou na kartu, když máš kompletní zálohu karty i s licenčními soubory.

Ale k problému.
Navon 250 neznám, ale problém bude buď v chybějícím souboru iGO.exe nebo v jeho přejmenování nebo v jeho umístění. Tuto změnu provedla nejspíš instalace Smartmaps demo. Mužeš kontaktovat i výrobce Smartmaps(jsou velmi vstřícní), třeba Ti řeknou co se při instalaci na kartě "děje".

Mimochodem, píšeš:
prostě tam není tlačítko navigovat

A zkoušel jsi někdy dříve, když byla karta ještě v pořádku, jestli se tlačítko navigovat zobrazuje při vytažené kartě?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 16:30

Tak nové upřesnění: Prve jsem nahrál znova(čtečka) smartmaps podotýkám demoverze zdarma z jejich stránek. Po té jsem kartu vložil do navi A tlačítko navigovat tam je.Normálně spustí aplikaci smartmaps.To přesně se dělo i po prvé.Ani poprvé ani teď nenabízí možnost vybrat mezi igo a nebo smartmaps. jede prostě smartmaps.Jednoduše překonfiguruje (asi )igo .
Pokud kartu vyndám tak tam navigovat také není.Zůstane jen nastavení a multimedia.
madmax

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 18:39

No jasně to ti nenabídne další ikonu ke spuštění k tomu musíš použít třeba upravený miopocket. Ale nechápu, že ti zmizí v menu ikona pro spuštění navigování. :o To mě fakt přžekvapuje protože to by mělo být menu v nějakém souboru YFloader nebo něco takové, které je součástí win CE. Zkus nějaké to foto ať se podíváme jak to vůůbec vypadá
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 20:00

Pokusím se o to. Ještě jedna věc pokud to tady někdo už zkoušel .Nainstalovat demo smartmaps jak jste to odstranili z navigace jenom smazat na kartě? Ty fotky udělám zítra .Musím zase smazat ty smartmaps co jsem tam znova dal .S těma to funguje tedy smartmaps.ne igo
madmax

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 20:03

Ale ještě jedna věc.Po odstranění smartmaps se navigování nezpustí tedy IGO. Je to to samé jako když zapneš navi bez karty!
madmax

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi