Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

smartmaps demo v navon 250

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

smartmaps demo v navon 250

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 00:15

Prosím poraďte mi někdo :( Nainstaloval jsem na kartu smartmaps a dobrý.Spustil jsem navi a ok. Poté co jsem si program odzkoušel jsem smart maps z karty smazal.Resetnul tím tlačítkem na navi.(reset) Ale navigace nechce spustit složku navigovat.Jen se ukáže nastavení a multimedia? Co s tím ??? děkuji :oops:
madmax

Re: smartmaps demo v navon 250

Příspěvekod vovi v 09 čer 2009 05:43

A nesmazal jsi ještě něco navíc? Chtělo by to porovnat s origo stavem - máš, doufám, zálohu té karty?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 čer 2009 06:10

Buď jsi jak píše vovi smazal něco navíc, nebo jsi na kartě nechal nějaké ty mortscripty, které to tam při instalaci na kartu nahraje ať chceš nebo ne.
Udělej to, co píše vovi -> porovnej obsah karty před instalací smartmaps se současným stavem a to, co tam nebylo dej pryč.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 08:24

Zálohu karty (zkopírovanou kartu v kompu mám) a nechal jsem tam jen složku s IGO 8 a backup + texťák zdá se to stejně velké .Vše co jsem odstranil ze smart mám stále v koši.
madmax

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 10:17

Mno stejný problém mělo i Evolve kdy instalace přepsala spouštěcí mechanismy iGo. Pak pomohlo jen obnovit ze zálohy... Už jsem to taky někde řešil. Snad to do večera najdu kde se o tom psalo :lol:

Jinak tady je citace
takze kdyz bych to mel delat tak jak si to predstavuje vyrobce navigace, tak by to znamenalo nainstalovat SmartMaps, cizm zabiju iGO a po tom co budu mit turistiky dost, tak nahraju MobileNavigator ze zalohy co byla na tom vypalenym DVD co jsem k tomu dostal a to je vsechno. Je to tak?
...
Řešení je určitě nějaký upravený miopocket pro tvoji navigaci, kde si upravíš přístupy, ale z klasického menu s tím asi nic moc neudělaš
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 11:55

Tak co mám dělat? Je dostatečná záloha , jak jsem uvedl zkopír. karta do kompu?(Před instalací smartmaps). Co mám nahradit? Kartu najde jak komp tak navigace.Protože když tam dám video soubor tak ho normal přehraje.Ale igo NE !
madmax

Příspěvekod mikels v 09 čer 2009 13:13

Hm otázečka. Máš origo iGO??? Myslím si, že Navon ho má na SD kartě. Sice jsi zálohoval v PC ale zpět na kartě už ti nemusí fungovat. Jinak pokud jsi použil jinou SD kartu kde jsi měl stažený iGO tak tam by problém neměl být... Jo a k Navonu se nedodává třeba dvd kde je zálohhovaný iGO??? :o
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 09 čer 2009 13:25

Otázka je to dobrá s tou origo kartou, ale to by se asi iGO8 spustilo a zkrachovalo hned po startu na init api, ale jak jsem pochopil, on má to tlačítko "mrtvé".
Možná bude problém s tou kartou, jako s takovou. Jestli máš její zálohu 1:1 v PC, tak kartu zformátuj (nejlépe prográmkem panasonic, který najdeš někde tu na fóru) a pak tam teprve nakopíruj zálohu s iGO8. Dle informací některých, ikdyby byla karta origo (chráněná licenčním klíčem), prý se formátem ten licenční klíč nesmaže (já to ale ještě nezkoušel).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod madmax v 09 čer 2009 14:12

Mám origo igo které je opravdu jen na kartě.Žádné dvd ani cd u navigace v balení není . A zálohu jsem dělal tak že jsem kartu(origo) vložil do čtečky a zkopíroval do kompu . Navigace je v záruce.nepoškodím nějaké ochrany nebo něco s čím bych mohl pohořet při reklamaci ? A mám opravdu vše na kartě smazat???? Trochu (dost ) se toho bojím :shock:
madmax

Příspěvekod Jarouš v 09 čer 2009 14:32

Chlape neblbni.Pokud máš origo iGo na kartě,tak tu nesmíš smazat :!: :!: :!: :!: Jinak máš po navigaci :!: :!: A to ti napomůže ani záloha,protože každá karta je originál,která má své vlastní originální numero a záloha ti nepůjde.
Formátovat kartu bych nezkoušel,ještě tom tady nikdo nedělal a nikdo neví (nebo se pletu :?: ),jak by to dopadlo :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Další

Zpět na Otázky a odpovědi