Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

ASUS r700t problem s aktualizacemi

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

ASUS r700t problem s aktualizacemi

Příspěvekod panter v 07 čer 2009 19:13

Ahoj lidičky mužete mě někdo poradit,přestali mě fungovat automatické aktualizace teto navigačky hlasi mě to po připojení-aktualizace byly staženy aktualizování se nezdařilo ASUS R 700 GPS Catcher.exe-Poškozený soubor,soubor nebo adresář Ephemeris.ee je poškozený a je nečitelný,spustte pomucku Chkdsk,to jsem zkoušel ale napsalo to že to na externí disk nefunguje nebo tak nějak.Nevíte co s tím,navigačka funguje nrmálně ale až ted ,sice používám z externího disku igo 8 ale to jede taky v pohodě a aktualizace šli taky až ted ,poradíte někdo co s tím na cd ten soubor nemám abych ho nahradil a tak prosím o radu.díky předem :cry:
panter

Re: ASUS r700t problem s aktualizacemi

Příspěvekod vovi v 07 čer 2009 19:54

CHKDSK nefunguje na externí disk jen ze stavové řádky. Ve Woknech normálně klikni na "disk ASUS" (nebo jak se to hlásí) pravou myší, dej Vlastnosti - Nástroje - Kontrola chyb, zaškrtni obě možnosti automatických oprav a spusť.

Většinou to pomůže bez dalších následků a nutnosti nahrávat soubory znova. Kdybys přišel o ty Ephemeris.ee ... v oddílu Zajímavosti a odkazy na internetu je vlákno Efemeridy pro MIO - tam je odkaz na zdroj Packedephemeris.ee; a nějaký Asusák by ti mohl říct, jak ty složky a soubory v nich mají správně vypadat ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Re: ASUS r700t problem s aktualizacemi

Příspěvekod panter v 08 čer 2009 11:50

díky za radu
panter

Zpět na Otázky a odpovědi