vovi píše:@amatér: to mám z toho, že si pátrám i sám a neporovnávám výsledky pátrání s jinými, schopnějšími. Já to v tom balíku 2008.10 dočista přehlíd![]()
Vždyť není tak zle, spoustu map máme právě díky tomu tvému pátrání.

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vovi píše:@amatér: to mám z toho, že si pátrám i sám a neporovnávám výsledky pátrání s jinými, schopnějšími. Já to v tom balíku 2008.10 dočista přehlíd![]()
don.camillo píše:Na druhu stranu musim povedat, ze aj TA dava do map udaje este pred tym ako su aktualne - resp. pred tym ako sa dostavia cesta. Pred par tydnami (este s verziou 2008.10) som siel do Presova, a ked som siel po novej dialnici okolo Popradu, tak sa mi niekolko krat stalo, ze podla navigacie som siel po roli asi 100m od cesty. Niekto proste zobral nie uplne platny projekt a dal ho mapovych podkladovNavyse podla navigacie som mal prichadzat do Presova po dialnici, ale ta dialnica je este stale vo vystavbe... Takze aj TA dava do svojich map veci, ktore este nie su uplne hotove - proste aj ich mapy su nadcasove:)
vovi píše:@amatér: Tak nevím s tou mapou EEU Major Roads 2008.10 ... nahrál jsem si ji do stroje, ale verze 8.3 ji v seznamu nezobrazí (na rozdíl od WEU Major Roads, kterou vidí). Jsi si jistý, že je skutečně pro 8.3 a ne pro 8.0? Tobě ji Amigo nebo 8.3 vidí?
Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků