Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

pár dotazů k navon 250-350

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

pár dotazů k navon 250-350

Příspěvekod madmax v 27 kvě 2009 21:52

Ahoj ! Mám tuhle navigaci a je fakt dost dobrá.Ale!Pár dotazků bych měl,protože jedna ze slabostí této navigace je návod v cz.
Tak prosím jestli to někdo z Vás ví budu rád.
1.Tato navigace má multimediální přehrávač ,bohužel nevím a nikde jsem se nedozvěděl jestli mám video v div-x na kartu uložit do nějaké složky, nebo jestli musím použít jinou kartu jen s filmem či fotkami nebo mp3?
2.Pokud zkopíruji kartu origo(2GB) na Kartu 4GB bude fungovat? Ptám se proto, že náhradní kartu zatím nemám. A je lepší používat větší kartu než je pokaždé přehazovat.
3. Máte někdo zkušenosti se softwarem Naviextras Toolbox opravné patche a aktualizace, celkové zkušenosti ?Není v češtině a trochu se toho bojím, aby jsem něco nepo...l. Děkuji .
Jinak mně zajímá vše o tomhle stroječku tak pište cokoli o něm všechno hltám! :shock:
madmax

Re: pár dotazů k navon 250-350

Příspěvekod Jarouš v 28 kvě 2009 05:43

Nevím jak ostatní,ale už se to tady snad tisíckrát psalo :!: :!: Pokud zkopíruješ originální kartu kamkoliv,tak ti NEPŮJDE :!: :!:Každá karta má své originální NEPŘENOSNÉ číslo.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mikels v 28 kvě 2009 07:43

Ahojda budu vycházet z evolve, protože ten princip je totožný tak za 1)Můžeš si vytvořit adresáře video, mp3, ale taky nemusíš. navigačka je dost chytrá na to aby to rozpoznala a do nich si vložit video nejlépe mp4 doporučuji komprimaci pro tvoje rozlišení výborný program je VEMODE, ale je mnoho dalších.
2) Myslím, že by to mělop jít jen by se musel najít človíček který by proto vytvořil patch něco jako třeba tohle pro evolve http://evolve-cooltraxx3d.blog.cz/0809/ ... re-vyresen
Třeba někdo tady zapracuje¨
3)Naviextras zkušenosti nemám protože soudruhům to trvalo 3/4 roku než to zprovoznili na můj typ a když už tak mi to stejně nefunguje. Bohužel v tomto neporadím
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod madmax v 28 kvě 2009 16:43

mikels: díky už jsem to zkusil, a je to dobrý jde to :) A pro Jarouš : Nemusíš hned startovat jen sem se zeptal.Ty tisíckrát psalo :evil: Když na to nechceš odpovídat tak neodpovídej. Vím že to u navigací je chráněno .Jen jsem chtěl vědět jestli je tomu i u této navigace.A nebo jestli to někdo nepřekopčil tak aby to šlo, třeba po bitech. Je opravdu dost stejná jako evolve cooltraxx.A tam to někdo zmákl četl jsem to na jiném fóru. Ale fakt nevím nechci kecat. :!: jinak budu rád za všechny informace o této navi.Rád si je přečtu, dík. ;)
madmax

Příspěvekod SvoDa v 29 kvě 2009 06:05

madmax píše: Jarouš : Nemusíš hned startovat jen sem se zeptal.Ty tisíckrát psalo :evil: Když na to nechceš odpovídat tak neodpovídej.

@madmax: nediv se, tuto formulaci tu používáme ti, co jsme tu déle, poměrně často, a to ne proto, že by to byl projev arogance či profesionální deformace, ale proto, že mnoho lidí, co se přihlásí na toto fórum nehledají již publikované odpovědi na věci, které je zajímají, ale rovnou pokládají otázky, na které tu už odpovědi jsou.
Je asi vždy pohodlnější založit téma rovnou se ptát, než strávit pár minut hledáním ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod madmax v 29 kvě 2009 17:01

Pro :SvoDa. Dobrý v pohodě ;) rozumím ;)
madmax

Zpět na Otázky a odpovědi