Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč aplikací na SD

Re: Spouštěč aplikací na SD

Příspěvekod SvoDa v 24 kvě 2009 08:18

No, hlavně nesmíš mít v ppath.txt žádnou chybu. Já ji udělal a nebylo to milé, nicméně především IvoK a tomasII našli elegantní řešení, jak to napravit, bo ppath.txt je systémový soubor a nelze jej smazat přes TC, ale jen po připojení k PC a když nejde MIO připojit k PC, tak jsi v pr..., ale řešení se našlo viewtopic.php?f=15&t=290&hilit=ppath.
Originální ppath.txt najdeš přímo ve windows, ale windows jsou vidět jen přes TC v MIO.

Doporučuji na kartu nahrát jednoduchý unlock, který umí mimo úplný formát My Flash disk i možnost opravit příp. vadný soubor PPATH.txt viewtopic.php?f=13&t=18&start=13 a smazat ten tvůj ppath.txt v program files a mrknout se do windows jak vypadá originál ppath.txt, tento překopírovat do "My Flash Disk\ program Files" a provést v něm změnu pro nějaké tlačítko k tomu spouštěčí nebo k TC na My Flash Disk.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tondaka v 24 kvě 2009 15:53

; ppath.txt pro C320
; ==================

;Miomap -> iGO8
;Zvuk -> MP3Player.exe
;Správce souborů -> FileManager.exe
;Nastavení -> Settings.exe

[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Miomap.exe
[MioMap]\Storage Card\iGO8\iGO8.exe

[Audio]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Mp3Player.exe
[Audio]\windows\Mp3Player.exe

[FileManager]<CHILD1>\My Flash Disk\Miomap\Miomap\FileManager.exe
[FileManager]<CHILD1>\windows\FileManager.exe
[BACK]<CHILD1>

[Setting]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Settings.exe
[Setting]\windows\Settings.exe

Tak jsem to napsal. Nechal jsem na kartě iGO a složky MioAutoRun.exe i scp a jede to, ale pokud mám na kartě jenom iGO a v program Files ppath.txt takto napsaný, tak přístroj se kousne a nic. Žádný spouštěč asi nemám protože to funguje pouze na radu Dr. Tomasii se startovacím souborem MioAutoRun. To iGO jsem nahrál celé znovu a po spuštění skinu GJ se na startovacím obrázku objeví hláška "FFUIERROR:Unknown layer referenced Identifier =[d-AutoKartaLayer] a když dám OK tak vyběhne hláška "Warning" a když ji potvrdím, tak iGO normálně naskočí musím ho celé nastavi znovu.
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 kvě 2009 16:49

No sice tvůj problém nesouvisí se spouštěčem, o kterém toto vlákno je, bo pod žádným tlačítkem z Miomenu nemáš cestu k .exe spouštěče, ale pouze místo MioMap spouštíš iGO8 na SD kartě, ale :
pokud máš ppath.txt takto napsaný a máš-li na SD kartě iGO8, není problém s ppath.txt, ale s igo8.

a) Nejprve si celou kartu zazálohuj (pro jistotu si zazálohuj i My Flash Disk ;) .

b) Proveď hardreset přístroje (úplné vypnutí), jelikož po znovuzapnutí se natáhnou čistá windows

c) Z karty smaž soubory týkající se tomasII unlocku. Ten již nepotřebuješ, pokud se ti již podařilo ppath.txt zprovoznit
Hláška ... Identifier =[d-AutoKartaLayer] je o tom, že používáš skin gj.6.x. a nemáš v iGO8 složku extension se složkami halpatchů (modulů) -

d) stáhni si halfpatche (složka extension) ze sekce download z http://www.gurjon.com a rozbalenou složku extension nahraj do složky iGO8 na kartě.
Ta hláška je tam asi proto, že má iGO8 tuto funkci ve složce iGO8/SAVE "používalo", ale tobě nyní chybí po těch "hrátkách" chybí, nebo se něco zachovalo nekorektně a při startu skinu iGO8 tuto funkci vyžaduje.

e) Smaž (popř.přejmenuj) proto složku SAVE z iGO8. Budeš sice muset nastavovat při staru iGO8 znovu jazyk, hlas,... ale jinak start iGO8 a skinu gj proběhne korektně.

f) hlášku ...warning... je dobré si přečíst, než klikneš na OK - je tam napsáno, že iGO8 bylo ukončeno nekorektně a zdali chceš smazat všechna dosavadní nastavení. Když dáš OK, stane se to co píšeš- musíš všechno nastavovat znovu. (To budeš muset sice po výmazu save dle bodu e) udělat taky, ale Save budeš mít zcela čistý a nezaneřáděný předchozími pokusy).

e) doufám, že máš v sys.txt v iGO8 na SD správně zápis
[folders]
content="\Storage Card\igo8\CONTENT"
app="%SDCARD%/iGO8"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tondaka v 24 kvě 2009 19:55

GJ 6.6 funguje ale spouštění tlačítkem Miomap ne. Spouštím iGO zase Tomasiiho unlokem. Přestalo mně běžet v základním nastavení mia poslední tlačítko (nastavení), ale to mně nevadí. Pokračování posléze :cry:
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 25 kvě 2009 05:43

Z tvého ppath.txt nevyplývá, že bys tam měl nějakou chybu a tlačítko "nastavení" by mělo fungovat.
Zkus udělat tverdé vypnutí přístroje a znovuspuštění.
Co se tedy děje po kliku na tlačítko MioMap :?: Předpokládám, že se ti rozjede miomap.
Jestli sis nechal v MFD/Miomap/Miomap stále program Miomap, už jsme tu několikrát psali, že pokud chceš spouštět iGO8 tlačítkem Miomap přemapované jinam k iGO8, dává MIO stále přednost programu Miomap a spouští Miomap.
Zkus vymazat obsah MFD/Miomap/Miomap (po záloze samozřejmě) a mělo by se ti při kliku na tlačítko Miomap rozjet iGO8 bez problému.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tondaka v 26 kvě 2009 20:10

:D Díky borci, jste fakt dobří ! :o Po smazání miomap iGO startuje tlačítkem přesně podle návodu SvoDy. JJ ato nastavení v základním obrazovce mia nefunguje dál i po restartu, ale mně to nevadí, hlavně že lze navigovat. Pokračování v Kosticích :o
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tpinki v 03 čer 2009 13:17

Ma niekto skusenosti so spustanim Igo na sd karte vo verzii miomap 2008?
tpinki

Příspěvekod SvoDa v 05 čer 2009 06:36

Stále nechápu, proč ti nefunguje tlačítko settings, když máš v ppath.txt správně
[Setting]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Settings.exe
[Setting]\windows\Settings.exe

jestli však používáš spouštěč, není nic jednoduššího, spouštět setting nejakým tlačítkem ze spouštěče (nastavit mu cestu \windows\Settings.exe) a nebo např. ve skinu gj_..._tS lze volat settings i přidaného tlačítka v rychlém menu, jenže jsem to provedl jen v rozlišení 480x272 a ty máš jiné, tak by sis jej musel dodělat.
Přeci jen jsou v Settings nastavení, ke kterým je dobré mít cestu otevřenou když ne přímo z MioMenu, tak alespoň "oklikou"
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tondaka v 06 čer 2009 16:33

Abych Ti řek pravdu,mě to vůbec netrápí, protože mou navigaci používám pouze k navigování. Vše co potřebuji,tak si nastavím v iGU.To rozlišení mám také 480x272, 1Gb Rom a 64Mb Ram. Asi ta C 320 je stejná jako C520 akorát bez všech doplňků,co tam máte vy všichni. Hold za málo peněz málo muziky, nebo tak nějak :lol:
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Glow3 v 14 čer 2009 20:10

Mohol by mi niekto uploadnut subor go GPS taskManager.exe
dakujem vopred.
Glow3

PředchozíDalší