Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč aplikací na SD

Re: Spouštěč aplikací na SD

Příspěvekod SvoDa v 07 kvě 2009 14:36

JJ, jak jsem psal a jak praví tomasII - opravdu je to tlačítko MioMap po hardresetu "nějak" preferované a spouští existující MioMap.exe, ať je kdekoliv.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 kvě 2009 07:33

Inovoval jsem menu pár novými ikonami, kdyby někdo chtěl
display_1a.jpg
Menu.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tondaka v 18 kvě 2009 11:22

Zdarec vsichni co tomuto rozumite.
Su totalni lama a at udelam cokoli se svou navigaci mio C 320, tak to nedela vubec nic. Tomasii web jsem precet cely a nic. Chcel bych spoustec z sd karty a zachovat original mio. Prosim poradte jakou sd kartu a hlavne co s ni. Dikec
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 18 kvě 2009 23:19

Vycházím z toho, že ti běží Miomap na MFD/SD-kartě a že máš na kartě to, co se ti nevejde do paměti.

Asi bych nejprve pro jednoduchost řešil spouštění iGO8 zastrčením jiné karty, na které bys měl kompletní správně nahraný systém iGO8 ve složce iGO8 a v rootu karty startovací soubor MioAutoRun.exe a skriptovací soubor MioAutoRun.scp, který by obsahoval jen dva řádky:
Call "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe"
Restart

Potřebný soubor MioAutoRun.exe najdeš v nějakém návodu, nebo unlocku na webu, MioAutoRun.scp vytvoříš např. Poznámkovým blokem.
Po zasunutí karty do Mia by se mělo iGO8 rozběhnout.

Pokud bys chtěl komfortnější přepínání mezi Miomapem a iGO8, vytvoř si konfiguraci podle návodu "Jak spustit iGO8 místo Miomapu na sd-kartě?" s tím, že se všude bude místo C520 vyskytovat C320. Vzhledem k tomu, že se u C320 nejspíš celý systém Miomap vyskytuje na kartě, asi narazíš na problém s místem a při překopírování na větší kartu na licenční problémy. To už je ale jiná kapitola.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 kvě 2009 06:49

Myslím, že pro začátečníka by mělo stačit přemapovat si nějaké tlačítko v základním menu přístroje v ppath.txt tak, aby se jím spouštěl total commander, ze kterého dvojklikem bude spouštět ten exáč, který bude chtít (pokud tedy MIO c 320 ppath.txt má :oops: ).
Já jsem taklhle začínal - na kartě jsem si vytvořil zástupce pro všechny možné programy na MFD i na SD a nakopíroval je všechny do jedné společné složky, kterou jsem měl dvojmo - jednou na MFD, a druhou na SD a v menu jsem klikl na to přemapované tlačítko, v TC otevřel tu složku a klikl na tu aplikaci, kterou jsem chtěl spustit.
Pak lze experimetovat a vylepšovat dále.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 19 kvě 2009 21:10

Já radil použít spouštění z sd-karty, aby kolega při svém prvém pokusu nemusel zasahovat do Mia a zkoušky dělal jen na kartě a bez jejího použití mu Mio jelo, jako dříve. Až vše rozchodí, pak samozřejmě řešení třeba pomocí ppath umožňuje elegantnější (ale i riskantnější) spouštění iGO8.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod jirka.rouzi v 19 kvě 2009 22:00

Tato aplikace je skvělá,jen jsem nějak nenašel jak zmenšit rozlišení,možná by stalo za to upřesnit.Zkoumal jsem unlock na myguide 3100 a pořád jsem nemohl najít způsob jak do uvítací obrazovky vložit spoušteče různých aplikací.Až jsem objevil tento soubor ADDONS.txt obsah vypadá takto:

[modules]

Ceplayer = "", "\\Windows\\ceplayer.exe"

Explore = "", "\\Windows\\explorer.exe"

TotalCommander = "", "\\Storage Card\\TCMD\\Cecmd.exe"

TaskBar = "", "\\Storage Card\\showtaskbar.exe"

TaskManager = "", "\\Storage Card\\TaskManager.exe"

AdvancedTask = "", "\\Storage Card\\ResInfo.exe"

MyGuide = "", "\\Flash Disk\\myguide\\myguide.exe"

Amigo = "", "\\Storage Card\\Amigo.exe"

TomTom = "", "\\Storage Card\\tom\\TomTomNavigator.exe"

Myguide 3100 má os win ce net 5,nav sw igo 6.Ještě dodám že soubor se kopíruje do flash disku.Vytvoří se jednoduše poznamkovým blokem,zajímavá je cesta k win exploleru není pak potřeba už žádný unlok :)
jirka.rouzi

Příspěvekod tondaka v 21 kvě 2009 21:25

No jo, ona je tady řeč o kompletním a správně nahraném systému iGO 8. Já mám jarní :8.3.2.80621 pro PDA.Takže ja vůbec nevím,jestli mě tahle verze bez uprav pojede i v miu? K C 320: všechno mám v přístroji, pouze mapy západní evropy jsou na SD kartě. Připomínám ještě jednou:jsu v tomto oboru laik, tak prosím o trochu ohledu, když něco nepochopým na poprve. Díkec
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 22 kvě 2009 00:06

Na kartu potřebuješ verzi pro PNA, pokud jsi stáhl, jak píšeš jarní verzi, na mio-treo to tomsoft do podrobna všechno vysvětluje. Jak píše v úvodu, obsahem balení je instalační a neinstalační verze, pro tebe je podstatná ta neinstalační. Co se týče návodu na tomasiiho webu, návod je dělaný pro Mio C520 a Mio C720, pokud to bude pasovat i na tvou C320 je otázkou odzkoušení. Zkoušel jsi už ten ppath, nebo nějaký unlock?
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 22 kvě 2009 08:03

C320 je velice podobná C520. Postupuj podle návodů pro C520 a to co funguje na C520 bude fungovat i na C320.

Je to už dlouho co jsem C320 měl v ruce, ale vzpomínám si, že rozdíl mezi C320 a C520 je, že C320 nemá BT, neumí přehrávat video a fotky.

Soubor PPAHT bude tedy o linky ohledně BT, přehrávání videa a foto chudší.

Co se týče unlocku, tak všechny unlocky co jsem testoval a fungovaly na C720, budou korektně fungovat i na C320, protože tyto unlocky byly prvně "stavěny" pro C320 .
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update