Mno,mozno to bude smiesne,ale raz sa mi stalo ze ked som sa vylodil vo France a zacal jazdit,tak vsetko bolo OK,az na to ze sipka isla dozadu,cize pri prevrateni orientacie,ako keby som jazdil na lavej strane cesty

po restarte uz to bolo OK,zaujimave nie?

V lete sa chystam na SK a potom do Montenegra(v Europe aspon mozem potestovat TMC,ked som bol teraz letecky,tak TMC na SK nefunguje(ako vieme)i ked signal TMC bol pritomny,ale informacie ziadne.Velmi zaujimave ze ked som zapol moju GNS pocas letu,tak uplne v pohode sa chytila a najzaujimavejsie boli rychlostne limity

stacilo aby smer letu lietadla bol totozny so smerom cesty,tak normalne navigovalo po ceste.(ale v letovom-offroade mode to nenaviguje u GJ6.5) Inac cez Bosnu som isiel este s 2006SE,prejazdna mapa isla,v Montenegru bola trasa len do Petrovgracu,potom som dal TT6,ale tam boli nepresnosti +-2km,ale aspon som vedel ze uz nie som v Albanii(to bolo pred 3 rokmi) sucastne mapy dokonca maju cesty k jednotlivym plazam na Velikoj Plazi za Ulcijnom,kde som nakoniec vtedy pobudol dlhsie,inac presiel som cele pobrezie od Petrovgracu az po Albanske hranice,potom spat az do Kotoru,krizom do Durmitoru a potom cez horske sedla vo vyske 1907 m do Pluzine a do Scepan polje(hranicny prechod do Bosny) Ale to som musel ist len podla papierovej mapy,lebo cca 50km bola len sotolina a strk.V sucasnej mape je to uz vyznacene.Tak sa velmi tesim,ze si to zopaknem,akurat teraz si dame prvu zastavku v horach a potom sa pojdeme vyhriat k moru

Len podotknem,ze cas kedy som musel pouzivat TT bol pre mna nevyslovnym utrpenim a az som si oddychol ked som ho mohol prepnut spat na iGO.Pri tej prilezitosti spomeniem este jednu perlicku,nahovorili ma spojazdnit Becker Traffic Assistant(PNA,s prijmom TMC) nuz nebolo co nastavovat,vsetko bolo predinstalovane,len som to po par pokusoch znechutene odlozil,pretoze som nedokazal ani zadat ciel cesty

a zaujimave,ze absolutny analfabet do PC techniky to na prvy raz dokazal

,sice tym to aj skoncilo,ale aj tak ma to priviedlo na myslienku,ze my skalni uzivatelia a fandovia iGO sme uz totalne zmagoreni a ani nedokazeme uvazovat v inych intenciach a pri tom neskuseny uzivatel tie zariadenia dokaze pouzivat(vid Amigo)......ach jo