Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Příspěvekod Rnoel v 07 srp 2008 20:41

@Svoda: Dík vyzkouším, ve flash disk nemám samozřemě všechny mapy, mám tam jen ty co pořebuju, ale jinak se mi tam zbytek v pohodě vejde a ještě je velká rezerva a chodí bez problémů.
Mio C520, 8GB SDHC, iGO8 v. 8.3.1.53228 (Sep 3 2008),
spouštěno kompletně z My Flash disk, Unlock MioPocket 2.0 (Release 46)
Rnoel

Příspěvekod deusexx v 09 srp 2008 10:09

Tak jsem to pánové rozchodil a není to špatný.Kartu budu používat už asi jen na hudbu a filmečky pro malýho :D A jako zálohu,pokud by se něco podělalo.Dá se to kdykoliv nastartovat z unlocku :) .Jediný co mě trochu vadí,tak při spuštění IGO8 mě to na chvilku zatuhne :( .Ale pak už není problém.
@SvoDa Dane to "zasekávání se"aplikací při spuštění z IGO8 je možná tím,že je v GPS karta,kde jsou tyto aplikace také.Teď jsem si pustil video přehrávač bez vložené karty a nic jsem nemusel zavírat 2*.Ještě testnu tvoji radu s formátováním karty.Jestli se to objeví nebo ne.Možná se mě to někde tluče.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 09 srp 2008 12:26

Pro tuto chvíli(9.8.2008_13:00 hod) jsem ukončil testování, zkoušení a laborování mám také iGO8 celé ve flash paměti Mia.
Zkoušel jsem různé varianty a tuto jsem z mého pohledu(i díky 2GB paměti C720) vyhodnotil jako nejlepší. Zdá se mi to velmi stabilní a to je pro mne důležité. :D :D

Pro možnost spuštění MioMapu jsem nakopíroval celý MioMap na SD kartu a upraveným ppath.txt spouštím program tlačítkem(ikonkou) "kalkulačka". :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod tomasii v 09 srp 2008 17:58

Ppath.txt je velmi silný nástroj na překonfigurování ovládání Mia. Dá se změnit nejen základní menu, ale i všechna podmenu a k nim přiřadit jiné aplikace a to vše bez odemykání.

Já třeba spouštím přímo OZI, FileMan a klávesnici nepoužívanými tlačítky Mia. Postup přiřazení je stejný, jako u tlačítek ve vzorovém ppath.txt. Jen ještě zjistit, jak přiřadit tlačítkům ještě jiné ikony a bude to dokonalé. Pak budeme mít na naše vysněná PDAčka.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 09 srp 2008 20:09

Pánové,první vada na kráse,která mě dost vadí,ale určitě půjde lehce odstranit.Již jsem se s tím setkal u 250 a teď to dělá mě.Pokud restartuju GPS a nastartuje se mě IGO,tak mám čas 1AM a nebo 1PM.Musím si to přenastavit do 24 hodinovýho režimu.Nic jsem nikde nepřenastavoval.Ví někdo,kde je zakopanej pes?
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 09 srp 2008 20:14

Pomoc je snadná. Jko obvykle v sys.txt dopiš a středníkama vol nebo vyruš:
[local] ; FORMÁT DATUMU NASTAVOVANÝ PO STARTU:
;Dateformat= 0 ; RRRR-MM-DD
;Dateformat= 1 ; RRRR.MM.DD
;Dateformat= 2 ; RRRR/MM/DD (DEFAULT)
;Dateformat= 3 ; RRRR-DD-MM
;Dateformat= 4 ; RRRR.DD.MM
;Dateformat= 5 ; RRRR/DD/MM
;Dateformat= 6 ; DD-MM-RRRR
Dateformat= 7 ; DD.MM.YYYY
;Dateformat= 8 ; DD/MM/RRRR
;Dateformat= 9 ; MM-DD-RRRR
;Dateformat= 10 ; MM.DD.RRRR
;Dateformat= 11 ; MM/DD/RRRR

; FORMÁT ČASU NASTAVOVANÝ PO STARTU:
Timeformat= 0 ; 24h
;Timeformat= 1 ; 12dop/odp (DEFAULT)

A jako obvykle je to na tomasii webu :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 09 srp 2008 20:42

Díky Dane,ale kde se to samo přenastaví.Do teď mě to nedělalo a z ničeho nic to udělá?To prostě nechápu. :twisted:
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 srp 2008 08:44

Deusi, já myslím, že je to tím, že když jsi měl iGO8 na SD a spouštěl unlockem, Hardreset Mio neměl vliv na program iGO8, jelikož žilo na kartě samostatným životem. Hard reset Mio, ale měl vždy v tomto vliv na MioMap, který byl na Flash.
Když spouštíš iGO8 z Flash, a je přitom jedno jestli máš na SD jen content nebo komplet iGO8, hardreset se projeví na aplikaci iGO8.
Záleží tedy, odkud spouštíš program. Ty položky v sys.txt to ale vyřeší.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 10 srp 2008 10:03

A kluci nešlo by takové cílené otázky a odpovědi řešit přes SZ :?: Zbytečně se nám to tady zaplňuje a znepřehledňuje :!: :? :?
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 srp 2008 10:06

Jardo, jak chceš, ale to s tím resetem času se bude stávat každému, kdo přejde s iGO na Flash disk a bude se na to zas ptát.
Myslím, že to, co je užitečné pro každého, by tu mohlo zůstat a jestli chceš, tak promaž to, co je tu zbytečné.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy