Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
expertdb píše:SvoDa píše:...přidán další (třetí) indikátor průběhu trasy (cca 2cm proužek, který při "bělá" dle již ujeté trasy.
Provedl jsem obvyklé úpravy pro rozlišení 480x272.
Vracím se ještě k tomu "třetímu" indikátoru průběhu trasy. Kdy by se mi měl zobrazit? I při simulaci nebo jen v reálu? Dále je zde zmínka o jeho "navolení" . Jak ho tedy navolím? Zatím jsem žádný proužek nezpozoroval. Bylo by možno dát sem třeba nějaký screen? Děkuji.
cosmo píše:ked uz pisete o tych upravach v 6.4p, mne ten pruzok - indikator trasy zrazu prestal fungovat. Je to stale cele vybielene, bez ohladu na to, v ktorej casti trasy som: pouzivam 6.4p Lakva
amatér píše:Vážení páni Gurjonisti, odzkoušel jsem to upozorňování na překročení rychlosti, a při návratu zpět (tempomat) u DJ.Amigo, a moc se mi to zamlouvá, jsem líný hledat, víte někdo, kde jsou k tomu příslušné zápisy, abych si to mohl implementovat do svého oblíbeného skinu? Dík
cosmo píše:ked uz pisete o tych upravach v 6.4p, mne ten pruzok - indikator trasy zrazu prestal fungovat. Je to stale cele vybielene, bez ohladu na to, v ktorej casti trasy som:
pouzivam 6.4p Lakva
Lakva:
To je divný... Do tohoto jsem nezasahoval, aspoň o tom teda nevím...
Dřív to fungovalo? V téhle verzi?
- pokud ano, co jsi měnil/doinstalovával? Zkus přejmenovat SAVE.
Dělá to i s jinými typy indikátorů?
Dělá to i v originálu od GJ?
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků