Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Umístění navigace v autě

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Umístění navigace v autě

Příspěvekod SvoDa v 08 dub 2009 08:55

Tak to je to nejlepší řešení, co jsem, kdy viděl. Exkluzivní :shock: Tiše i nahlas závidím :D
Jednak ochrana proti zlodějům - není potřeba sklízet vaničku, druhak vyřešené sluneční stínitko. Dokonce by nebylo nutné ani vyndávat MIO, pokud by sis s ním furt doma nehrál :D
Předpokládám, že to máš na servomotorek a že to vyjíždí a zajíždí samo :D a při vyjetí se zapne iGO8
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 08 dub 2009 09:19

Tomáši, parádní, vymakané a protizlodějovské řešení. Až na to, že je to trochu mimo zorný úhel. To Ti také vadí, jak píšeš.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod tomasii v 08 dub 2009 09:32

Jo vymakaný to je, přivedl mě na to vuvu jeho řešením, akorát jsem chtěl mít kabely napevno. Nastavuji to bohužel ručo, ale tak za 10 vteřin to je na místě.

Jediná chybička je, že to není v zorném úhlu. I parádní Dušanova clona na tom sedí.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 08 dub 2009 12:43

Jako vždy.Perfektní práce :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 15:46

Tak už mi přišlo od kamaráda IvoK (děkuji mnohokrát) držátko - obyč. samec na přišroubování "někam" otvory v rozích.

Po několika pokusech do mřížky, kde to bylo OK se mi ale více líbila varianta s využitím starého vinkl držáku na vestavěnou HF Nokia.
a.jpg
Tento plech má otvor, který pasuje na čep ventilační mřížky, takže tento plech drží fest a vyčnívá svou plochou s mnoha otvory před mřížku. Otvory přesně pásly na otvory v samčím držáku z Brodit. pak to již bylo snadné

b.jpg

Na MIO používám sluneční stínítko, které jsem si vyrobil z cuprexitu dle Dušana137d, Bůh mu žehnej za návod ;)
Na obrázku úplně vlevo dole (se spuštěnou navigací) je z boku strčen kabel s redukcí 3,5 -> 2,5 , kdy tento prodlužovací kabel je vyveden až ke sloupku mezi dveřmi u řidiče (u mně :D ) až do výšky hlavy, kde jsou na něj napojeny sluchátka (anatomické špunty) - ideální řešení, jak se nechat navigovat hlasem, slyšet pípání Gurjon tempomatu a radarů, poslouchat mp3,... a přitom nerušit spící spolujezdce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chucky v 10 dub 2009 17:07

Tak konečně dorazil brodit.
Naprostá spokojenost. Už se nebudu muset natahovat až k oknu, došáhnu na to i z volantu.Když nebudu používat navigaci, jen otočím a je z toho držák na telefon.
Použil jsem i antireflexní folii, neni to dokonalý, ale už aj vidím kam mám jet :D . Poslední fotka je focena s bleskem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod tomasii v 10 dub 2009 17:43

Výborné řešení. Musím jen vymyslet kabeláž a místo v zorném úhlu a přešoupnu to.

Jen to musím nějak zamaskovat.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2009 17:50

Co takhle věšet na ten držák baseball čepici (doporučuji neznačkovou no name), jinak přijdeš i o ni :D .

Musím říct, že navigace na palubce před větrákama je úplně jiné kafe, až mne mrzí, že jsem se k tomu činu neodhodlal dřív. Demontáž a montáž zabere 1/4 času, je blíž k ruce i očím a navíc je více ve stínu, míň se leskne, v letních měsících dokonce ochlazovaná a ne jak pod sklem, kdy do ní pere Oskar.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 dub 2009 17:59

Dej učiteli prázdniny a zdvojnásobí počet příspěvků :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 10 dub 2009 21:49

No já nevím... Když to krylo jen mřížku větrání, nešť...
Ale takhle jak to je v Chuckyho autě ještě před rádiem......... To by mi už asi dost vadilo!
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi