Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 07:14

Vojto, klid, polévé to vlažnó vodó, jak pravil tvůj strýček.
Slávia s Plzní taky prohrávala 1:3 na špíly a vyhlála 4:3. Myslím, že je to dobrý kšeft pro kluby, hokej, TV přenosy, reklamy,... a drama pro diváky, když se hraje 7 zápasů a nejen 4. Vsadil bych se, že to bude 3:3 na špíly a pak se uvidí.
Jako bývalý vrcholový sportovec :lol: :lol: :lol: (dlouho jsem přemýšlel jestli to sem napsat, aby si to zas někdo nevytáhl k dobru :lol: :lol: ) o tom vím své :(

EDIT: Kurňa, než jsem Vojtovi odpověděl, tak jeho bonmot, tak ho smazal. To jsou věci :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 09 dub 2009 07:17

Tak abyste o nic nepřišli, tak tady to máte znovu:

Nedrážděte chřestýše bosou nohou, holenkové! Jestli ta Slávie nevyhraje doma ani napotřetí, tak uvidíte!
Copak Mirek nebo warhead, ti určitě bez fóra týden vydrží, ale bývalí vrcholoví sportovci? Uvidíme... :twisted:

Já si to původně rozmyslel, ale když na tom, Dane, trváš... :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 07:21

:lol: :lol: :lol:
Vojto, přiznám se, že zítra budu fandit Slávii, bo se rád dívám na hokej a rád bych viděl těch zápasů víc ;)

Kromě toho by bylo lepší, kdyby si Vary přebíraly pohár vítěze na vlastním ledě :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Už preventivně nasazuji holínky :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 09 dub 2009 07:35

inu tak se asi nejak zacnu pripravovat na tydenni diskuzni dovolenou bo i to ma vetsi sanci na uspech :twisted: :lol: ale taky rad uvidim vice zapasu ;)

bo cim vic jim vary nalozi tim lip :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 07:46

musel jsem hodně zoomovat, abych se zasmál
Pořád se můžem registrovat pod jiným Nickem - já se na ten týden přejmenuji třeba na DaSvo a tobě navrhuji např. PeaceHead nebo WarHeel
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 09 dub 2009 07:52

Já myslím že kromě jiného nicku budete potřebovat i jinou IP adresu. :lol: Vojto máš moji plnou podporu. Navrhuji exemplární potrestání. :lol:

SLÁVIE !!!!!
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 07:54

A to jsem si myslel, že lze již pár let svobodně vyjádřit svůj názor, ovšem zapomněl jsem na PragoEgocentrismus :!: :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 09 dub 2009 08:14

Válečná hlavice za to nemůže - já bych taky fandil domácímu klubu. A Mirek je hodnej. Takže mi to vychází na JEDNO exemplární potrestání. A ty jiné nicky ...
"Ši išklo, směji se tomu!", pravil Apač - alespoň dle Karla Máje.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 10:12

Vždyť už jsem psal, že KV = OL, bo sme jim prodali licenci :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 09 dub 2009 20:24

Já jsem taky slavista a slávista je i můj otec :!: I když já jsem velmi pasivní příznivec a navíc jsem měl rád bonbony "Slavie".Takže připíjím na Slavii a slávisty.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)