Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 na Asus R700t

Zde řešíme všechny modely navigací ASUS - např. R600/R300/R700/R700T...

Re: iGO8 na Asus R700t

Příspěvekod SvoDa v 07 dub 2009 20:35

Je dobré přemýšlet cos všechno udělal od okamžiku, kdy ti to jelo OK, bo málo co se děje samo od sebe :D .
Tipoval bych, žes právě nahrál nové radary. Počkej i 20 minut a uvidíš, že to naběhne. Ta .txt databáze si totiž vytváří další soubory a proto to tak trvá. Další spouštění již bude jako obvykle.Více zde viewtopic.php?f=7&t=5
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lenoši v 08 dub 2009 19:38

Tak jsem vyčkal tu dobu jenže se objevila hláška out of cache memory a bylo tam něco 4096 a že já mám 0. Dá se to nějak upravit nebo s tím něco dělat aby mi ta navigačka opět jela ?
Asus R700T s Igo Primo 1.2 v9.2.0.191493
Lenoši

Příspěvekod Lenoši v 08 dub 2009 20:15

Tak cache jsem vyřešil, ale ať dělám co dělám tak vše se snaží najet až do té doby dokud to nenapíše main screen load a najednou restart modrá obrazovka a jsem zpět v hlavním menu. Já snad začnu věřit, že jsem si koupi aušus a ne asus.
Lenoši

Příspěvekod SvoDa v 09 dub 2009 06:25

Zkus vyhodit ty databáze radarů a taky občas provést tzv. hardreset, tzn.úplné vypnutí přístroje, čímž se natáhnou čisté windows a paměť se trošku vyčistí. Taky ve vlákně o radarech najdeš aplikaci pro PC, kdy si ze speedcam.txt vytvoříš v PC i ty zbylé dva soubory, jejichž vytváření tak zabírá čas a paměť při prvním startování iGO8 a nahraješ-li všechny 3 tyto soubory do iGO8//content/speedcam, bude start rychlý i napoprvé.
Pokud ti to teď vyhoří při main screen load, může být něco se skinem - nepřečte to jaké zobrazení to má spustit, tak smaž pro začátek v iGO8/SAVE soubor system.ini a měl by ti naběhnout default skin iGO8. Pokud ani ten nenaběhne, tak smaž celý SAVE a pokud ani to, tak už mne momentálně nic nenapadá. Na Asus ale iGO8.3. chodí, jak ses tu dočetl.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 09 dub 2009 08:58

Taky jsem zjistil, že když mi začne jet Mio pomalu, tak jsou někde nakopnuté sektory/soubory. Je zajímavé, že se zatím vždy jednalo o kartu a v tomto stavu před Scandiskem byl na kartě alespoň jeden v pc nečitelný soubor. Často to je system.ini, je ale čitelný v Miu, protože si Mio nastaví podle něho prostředí. :? :? :?

Pustím Scandisk z pc a on je většinou opraví a Mio se viditelně zrychlí. Zbytky na kartě po Scandisku pak smažu. Bohužel tento postup je i riskantní, protože výsledkem při větším počtu vad může být i zcela nečitelná karta a nutnost formátování. A proto opět: ZÁLOHUJME
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Lenoši v 09 dub 2009 19:15

Takže jsem vyhodil ty radary udělat hard reset, a udělal to tak, že celé igo8 ve full verzi jede s karty bez problémů. Akorát jsem přišel o uložené oblíbené, ale to už jsem si skoro vše doplnil. ;)

Jen mě zlobí, že když ukončím navigaci a potom chci dát standby tak to nefunguje a musím to vypnout dole na off.
Lenoši

Příspěvekod vovi v 09 dub 2009 19:53

Příště si z adresáře SAVE schovej soubor FAVORITE.DAT ... tam jsou ty oblíbené položky ;) Stačí potom zase nahrát do prázdného SAVE a vše je jako dřív.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2009 07:04

Já si samozřejmě schovávám i uložené trasy a nahrané cesty (složky Routes, Tracks) a složku s cestami k exter.aplikacím v GJ skinu (Userlists).
Ale to už jsme psali tolikrát, že už pod pojmem výmaz "výmaz" Save považujeme doufám všichni její zálohu nebo přejmenování a do nově vytvořeného Save nakopírovaní zpět věcí, které nechceš znovu nastavovat.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 dub 2009 07:44

No to už jsme psali tolikrát, a oni to ti nováčci stejně nevědí! :lol: :lol:

Jenže to po nich můžeme těžko chtít, Dane, aby se jen tak z ničeho nic začali chovat podle našich zkušeností. Tak nechápu, proč nad tím kroutíš hlavou :(
Kdyby mně před dvěma roky napsal třeba TomasII SMAZAT, tak prostě SMAŽU a nepřemýšlím nad tím.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2009 08:02

JJ, souhlasím, máš pravdu.
Jak tě Vojto znám, tak když ti tomasII napsal - smaž to, tak by sis to (tak jako já) nejdřív někam zazálohoval ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na ASUS - specifické postupy