Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Umístění navigace v autě

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Umístění navigace v autě

Příspěvekod vovi v 06 dub 2009 14:00

Teď jsi uhodil hlaviřčkou o hřebíček. Já už MIO taky přestěhoval - mám ho teď na středový konzoli před mřížkou větráku (BRODIT...) a problémy se sluncem nijak výrazný nejsou. Ale člověk se zmlsá a rychle si zvykne; ani mi nepřišlo, o kolik je tahle pozice lepší, ale teď při testování ADAMa vozím druhou šochtli na skle (úchyt není kompatibilní) a najednou je na ní sluníčko pořád a vidět je to o dost hůř.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 06 dub 2009 14:10

Jj, taky si myslím, že víc v autě pod střechou je na odrazy lepší. A na doáhnutí taky. Teoreticky by se dalo oponovat, že by mohl být horší signál, ale to jsem nikdy nezaznamenal...

2 SvoDa: a to máme ještě kliku, že to od těch amíků neopsali doslova... Protect and serve??? Chránit a servírovat!!!
Pak bys jim říkal chrániče a číšníci ;-)

BTW: O té pražské prádelně co má dodávku polepenou jako policejní, akorát s nápisem "Prát a žehlit" jste četli, nebo to mám najít a hodit odkaz? ;-)
(hehe :-) A za 20 let už nikdo nebude vědět, proč se polišům začalo říkat pradlenky, tak jako dneska už nikdo neví, proč se jim říká chlupatý... ;-) )
Lakva

Příspěvekod mischbauer v 06 dub 2009 14:53

Já jsem si pořídil taky Brodit do mřížky,nemůže klimatizace Mio poškodit? Když ho vyndám,tak je Mio zezadu úplně ledový :shock:
Jinak je to paráda,ovladatelnost za jízdy mnohem lepší než na skle,ale tam zase na to bylo líp vidět
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod Lakva v 06 dub 2009 15:00

Hehe :-)
Bez obav, chlad Miu určitě nevadí a baterce dělá dokonce dobře (samozřejmě by se z ní vyždímalo enegrie méně, ale v autě je spíš na nabíječce a pak je chlad jedině dobrý).
Pokud tedy nemáš rampouchy na displeji, rozhodně se není čeho bát...
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 06 dub 2009 16:33

Jak už jsem tu psal, neměl bych obavy z chladného vzduchu, ale spíše z prachu a nečistot, které by mohly být ventilátorem vháněny přímo do slotu karty, pokud je přístroj v držáku pootočený kolem svislé osy směrem k řidiči a tudíž slotem k mřížce. Provizorně by se to asi dalo řešit kouskem isolepy přes slot, pokud nemáš nasouvací kšilt (stínítko) nebo jiné řešení, které slot překrývá.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chucky v 06 dub 2009 17:50

Taky budu stěhovat na střední mříšku, už mám objednaný brodit Pro Clip a proti sluníčku jsem objednal antireflexní folii, tak jsem zvědav jestli to pomůže
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod chucky v 06 dub 2009 18:05

NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod vovi v 06 dub 2009 18:11

Vyzkoušej to a dej vědět ;) - já bych se toho asi trochu bál, ale zdá se, že výrobce si věří.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 06 dub 2009 18:14

Já přestěhoval Mio už před časem na střední konzoli (podle vuvu), ale zdá se mi, že poloha někde u skla je praktičtější. Když už se musím na Mio kouknout, tak toho (také díky výbornému Dušanovu stínítku) u skla vidím víc, než na té konzoli. Přemýšlím, jak to vyřešit, aby bylo Mio víc v zorném poli, ale zatím jsem nepřišel na IA řešení. Tak, jak to mám, nemusím zastrkovat kabely, ty jsou pevně s držákem spojené a přitom, když není Mio v držáku, tak je držák zastrčený a není vůbec vidět.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 06 dub 2009 18:31

Už jsem před časem špekuloval, že bych vaničku upevnil přísavkami na plexi přímo za volantem v palubce před tachometr, který stejně nemusím vidět, když mám rychlost na displayi. Objednal jsem si ze sunnysoftu ještě obyč. placatého samce na připevnění vaničky,
300x350.png
tak budu spekulovat s těmi přísavkami přes nachystané otvory, pokud mi to v té větrací mřížce nebude vyhovovat. Kabel napájení by se tam vlézt mohl, uvidím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi