Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Unlock na kartě

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod a.mroz v 27 bře 2009 21:57

Presne tak vim ze nam to slape a tak jsem nemohl pochopit proc tomu u nej tak neni,. i moje stejna karta se stejnym obsahem u nej nemakala korektne. S unlockem od tomasiiho na stejne karte se stejnym iGO8 bez problemu,. Vysvetleni neznam. :shock:
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod vovi v 27 bře 2009 22:34

Myslím, že ta dotyčná C720 by byla zralá na formát MFD a pak po hardresetu vše nahrát a zkusit čerstvou instalaci. To jste taky zkusili?
vovi
Honor Magic 7 Pro (Android 15)
TCL NxtPaper11+ (Android 15)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 28 bře 2009 09:25

Vysvětlení proč MioPocket v jedné C720 chodí naprosto korektně a v druhé C720(doufám, že neporovnáváš C720 s C720b!) zlobí, není jednoduché.

Všeobecně:
- MioPocket je naprogramovaný velmi "široce" -> pro mnoho zařízení a mnoho programů a navíc zasahuje hluboko do operačního systému.
- Instalovat se dá dvěma způsoby (na SD kartu nebo na MFD). I když zvolíš instalci jen na SD kartě, MioPocket udělá na podstatné "zásahy" i na MFD!!! Tyto "zásahy" i po hard resetu všechny po sobě neodstraní!!!
- Ukončení MioPoctetu je velmi složitá operace (vrací zpět např. původní registry) a při ní, může nastat nějká kolize nebo havárie (např. při předčasném vytažení SD karty)

Odpověděl ti vovi a já si myslím totéž, jen jsem chtěl trochu objasnit proč se MioPocket může chovat odlišně v podobných zařízeních.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Ivo K v 31 bře 2009 16:21

Další verze MioPocket 2.0.
Update: (Release 43), 30/03/2009 na fóru:
http://www.gpspassion.com/forumsen/topi ... _ID=109690

a přímý odkaz zde:

Kód: Vybrat vše
http://www.megaupload.com/?d=OL88CI3F

a ZDE je odkaz co tam Osprey změnil či doplnil.

Také je možné stáhnout Unlock :arrow: :idea:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 01 dub 2009 07:03

Pánové,tady s tím unlockem se mě nedávno stala zajímavá věc.Něco se podělalo na kartě a složka windows v unlocku nešla otevřít.Při zasunutí karty do naší hračky se načetly winy které používá MIO.A dokonce to při startování unlocku a otevírání se úvodní obrazovky napsalo,že "používá" win5 :o :!: Když jsem kartu vytáhl tak to chtělo opravovat chyby a celej adresář win z unlocku to vymazalo.Tak mě napadlo,když jsme tu řešili různý záhady a zároveň to,kdo používá unlock a kdo ne,protože v něm jsou win ořezaný.....Pomohlo by nám v něčem ten adresář tam prostě nedávat ať si to natáhne ty svoje win5.Dnes to testnu a zjistím aspoň jak to bude s pamětí.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 01 dub 2009 08:32

Já myslím, že unlock MioPocket "chodí" pod Windows (CE Core 5.0) Mia.
Z tom adresáři Windows v unlocku, jsou jen doplnění, co se má kam přidat za link(např. na plochu, do složky Programs, do Start Menu atd.), jaký program se má doplnit do Windows Mia(např. do složky Programs) a další doplňky.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 01 dub 2009 08:57

Ale nikdy mě to nepsalo tu hlášku na ploše.Dneska to zkusím nasimulovat a uvidím.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 01 dub 2009 12:53

Ta hláška je tam někde v unlocku zabudovaná(tedy určitě byla do verze 42). Normálně se nepoužívá. Mně se to také asi 2x zobrazilo, při různých pokusech s unlockem.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod a.mroz v 01 dub 2009 20:12

Chci se vas zeptat taky jste v Miopocketu narazili na hry nebo aplikace ktere nesli zavrit nebo Mio zatuhlo? Kolega tvrdi ze dokud se mu nejaka hra nekousla behalo mu to v podode a od te doby i po restartech Mia vecny problemy..s iGO a jeho spravnym zobrazovanim. Ta defragmentace My Flash disk jsem neprovadeli pac to preci jen neni moje krabicka :D Nicmene jak jsem rekl beha mu to pod Tomasovim unlockem bezva.
Taky jsem si vsiml kdyz restartuji Mio tak blika v urcitem intervalu modra letka u me C520 ale blika o dost rychlejinez u jeho C720 myslite si ze to neco znamena? Rychlost nacitani dat a podobne? zkuste to u svich šochtli jestli blikame vsichni stejne,. :lol:
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod vovi v 01 dub 2009 20:32

Ta modrá LEDka signalizuje zapnutej BT. A rychlost blikání se mění podle toho, jestli a jak zrovna šochtle přes BT komunikuje. Rychlejší blikání zanmená komunikaci, nejrychleji bliká, pokud vyhledává. Podobně se ostatně chovají všechny BT adaptéry do USB.
vovi
Honor Magic 7 Pro (Android 15)
TCL NxtPaper11+ (Android 15)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Odkazy a zajímavosti na internetu