Díky za pomoc při testování, Radku. Já střídám verze na MFD a SD jak ponožky, abych vysledoval chování a změny, navíc mám z téhož důvodu na MFD a SD jiné sys.txt. proto se nedivím, že mi tato funkce nemusí fungovat ve všech kombinacích. Nicméně v tomto menu jak máš na screenu to mám identické, a to i s těmi +5km/h
Při porovnávání DeusExx souborů (

) s mými, se jeví jako možná příčina sys.txt, kdy Radkovi to spolehlivě jede, když tam má
[sound.announcer] ; nastavení hlasových upozornění
overspeed=0 ; (1) jedeš rychle <0=vyp, 1=zap>
a já tam mám v MFD, kdy mi to funguje, středník (tzn. defacto "O") a na SD tam mám "1" a pípnutí při návratu pod povolenou neslyším.
Přestože by tou nulou ta hlasová hláška "jedeš rychle" tímto měla být odstavená, jak je vidět na Radkově screenu, zvukové varování je v klidu zafajfknuté, ale ta "O" v sys.txt může mít vliv právě na to pípnutí při návratu pod povolenou.
Je to jen dohad, musí se to otestovat v autě a rychlost oscilovat kolem povolené maximálky a proto, abychom mohli vysledovat potřebnou kombinaci pro zprovoznění této funkce, by mne zajímalo u těch, kteří to pípnutí při návratu pod povolenou rychlost slyší, jak to mají nastaveno v sys.txt a v menu (viz Radkův screen).
Pokud to nebude tímto, tak pak mne napadá již jen složka audio, bo Radkovi to jelo z jiné verze, s jiným data.zip než mně, a z SD (mně na MFD), takže si myslím, že ve verzi .exe a ani data.zip to být nemusí (pokud některý data.zip nepostrádá ten zvuk pípnutí a nemáš ho ani ve složce audio).