Jen pro info, SmartMaps chodí na R700 skvěle. Provozuji Autoatlas 1:100000, cykloatlas 1:75000 a ČR 1:10000. Ta poslední uvedená v kombinaci s poslední aktualizací adres s čísly orientačními a
popisnými nemá v žádné navigaci konkurenci. Umožní najít jakýkoli objekt i v té nejzapadlejší samotě (popisná čísla má každá stavba).
K tomu, aby ty podrobné bitmapy chodily rozumně rychle je třeba v R700 nechat co nejvíc volné paměti. Osvědčilo se mi pro iGO nechat jen to nejnutnější ve FlashMemory, MassStorage nechat volnou a celý content iGO8 dát na kartu.
No a abych nemusel pořád přehazovat karty (SmartMaps - iGO8) tak jsem z karty pro SmartMaps odstranil automatické spouštění využívající backdoor, přihrál na ní iGO8 content. Do FlashMemory, do složky Navi jsem přidal programový přepínač napsaný s využitím Mortscript.
Výsledek je, že po zapnutí R700 najede standardní obrazovka navigace, po volbě navigace přijde moje obrazovka volby iGO8 nebo SmartMaps, a uz to jede

.
Přiznávám, že přechod mezi programy jede zatím jedině přes ukončení, vypnutí a znovu zapnutí R700 a novou volbu. Pokud vím, zatím nikdo neodhalil návrat do základní obrazovky ASUSu po ukončení doinstalované navigace

, každý to řeší vyp.-zap.