Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:Kluci,už jsem se tu na to ptal, ale zmizelo to při údržbě serveru.
Podařilo se mi se skinem Gurjon navodit stav, který jsem nikdy předtím a ani u jiných skinů nezaznamenal - při překročení maximální povolení rychlosti (nikoli radaru) to vydá volitelný zvuk, provázený hláškou "soliš to moc rychle" (pokud máš zaškrtnuté i halsové hlášení), ale pípne to také, když se vrátíš pod povolenou hodnotu, tzn. když zas jedeš povolenou rychlostí.
Když rychlost osciluje kolem maximálky, hlas toto neustálé překračování nehlásí opakovaně, pokud tvá rychlost osciluje kolem hranice povolená/nepovolená rychlost (musíš předtím výrazně výrazně zpomalit a pak při překročení rychlosti to znova zahlásí).
Ale to uživatelsky nastavené pípnutí při překročení a jiné (nikde nenastavitelné) pípnutí při návratu do povolené rychlosti funguje spolehlivě i při této drobné oscilaci.
Funguje to i při nastavení vyšší tolerance (mám nastaveno v obci +5km/h) a tou "pípací" hranicí je pak rychlost 55km/h.
Znamená to, že se nemusíš vůbec koukat na tachometr, protože např. v obci,kde je max. 50, jestli jedeš přes - pípne to, takže zpomalíš a když se dostaneš pod 50 pípne to jiným zvukem, takže přidáš než to zas pípne dostals-li se zas nad 50,...
Spousta z vás má třeba tempomat, ale toto je pro nás ostatní praktické. Ty zvuky nejsou nějak výrazné, že by to otravovalo, takže mi to vyhovuje.
Problém je, že mi toto funguje jen s verzí 73871 a LZF data.zipv9x nebo v10 a pouze v iGO8 na MFD.
S jinou verzí iGO8 na MFD, popř. při běhu na SD se to pípnutí při zpomalení pod maximálku neozve.
Tak se ptám, zdali jste se s tím taky setkali, a když ano, tak zdali i u jiné verze, popř. při chodu z SD, či nikoliv.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků