Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod ZdenekMi v 27 bře 2009 09:45

to: humbuk
Stejný problém, vyřešil jsem to tak, že jsem si ze všech vytvořil sloučené s jednou kategorií uvnitř a to funguje skvělě. Akorát vždycky to znovu nastavování všech ikonek mě jednou zabije.
ZdenekMi

Příspěvekod humbuk v 27 bře 2009 09:55

To je jasný, ale vzhledem k tomu, že nová verze kromě zrychleného načítání sloučených .kml nepřináší nic jiného viditelného, tak než se vytvářet s novými POI a znova jim nastavovat ikony, tož počkám až to soudruzi v navngo opraví.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod ZdenekMi v 27 bře 2009 10:10

jj, to jsem si taky říkal, ale když už jsem si to rozvrtal, tak jsem nakonec to předělání kml a ikonek udělal. Otázkou taky je, jestli to souhruzi opraví nebo v další verzi zase udělají úplně jinak a opět to budeme celé překopávat - to se mě zdá skoro pravděpodobnější.
ZdenekMi

Příspěvekod deusexx v 27 bře 2009 13:18

humbuk píše:Tak jsem zjistil, ze sice parádně fungují sloučené .kml, ale "normální" jednoduché .kml nezobrazují ikonu na mapě a pokud date vyhledat POI, tak vsechny jednoduché .kml jsou vysypané (nejsou ve své složce). Škoda, mohla to být taková krásná verze :). Zpět na stromy 71348.

Nechápu co je normálnní *.kml.Já si s tím zrovna dnes hraju,protože toto jsem nikdy neřešil.POI mě nějak netrápily..Až dnes jsem něco hledal z POI a zjistil jsem,že se mě kml neukazují.Tak jsem tu zabrousil a početl.No a mám pocit,že se mělo všechno(roozuměj) *.kml nechat převést a a sloučit a následně ze složky iGO8\content\userdata\poi\ smazat.A ono se mmě to začalo objevovat.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod humbuk v 27 bře 2009 13:33

Vychazím z POI stahovaných z POI.cz. Tam máš dvě varianty, buď si stahovat jednotlivé POI, tak jak jsou tam vytvořené, nebo můžeš použít na poi.cz fci Slučování kategorií a tam si jednotlivé vybráné POI můžeš sloučit do jednoho souboru .kml.
Problém se zobrazováním .kml se týka verze 80621.
Naposledy upravil humbuk dne 27 bře 2009 13:36, celkově upraveno 1
humbuk

Příspěvekod Formánek R. v 27 bře 2009 13:35

Jestli nato restartování "80621"nebude mět vliv i druh SD karty.Používám dva druhy karet jedna je SD_TRANSCEND 133x a žádný restart, druhou mám KINGSTON SDHC 4GB po dvaceti min.uspání se restartuje.Tu první kartu mám v C710 a druhou v C720b.
MIO C720b, FW:R01+3+9977+0117
MIO C710+
SmartMaps 3.6.0
Formánek R.
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 27 bře 2009 13:39

No já si dneska hrál podle tohoto návodu
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=8&t=184&start=30 A ty stáhnutý z POI cz jsem smazal.Takže jsem si je sloučil a dal do SAVE.Tím sloučením vlastně vznikne soubor user.upoi a s tím už problém nemám.Akorát bude otravný při přidávání dalších kml souborů absolvovat celou procedůru slučování znovu.
Naposledy upravil deusexx dne 27 bře 2009 13:42, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod humbuk v 27 bře 2009 13:42

Ale do Save se žádný POI nedávají, kml POI patří do \content\userdata\poi.
Prosím, jestli bude třeba, pokračuj v debatě o POI v příslušném vlákně viewforum.php?f=8 ať tu nerobíme bordel.
humbuk

Příspěvekod tomasii v 28 bře 2009 23:46

To co píše Formanek je docela pravděpodobné. Zjistil jsem, že různé karty jsou po probuzení různou dobu "mrtvé" a nereagují, některé i řádově vteřiny - to jsem zjistil zejména u karet Kingston. Přitom nezáleží, jak je karta rychlá (60x, 133x, class 2, 4, 6). Prostě po zapnutí karta potřebuje nějakou dobu k tomu, aby procesor na kartě připravil data ke čtení, nebo zápisu. Jestli v té době iGO8 očekává od karty reakci na nějaký povel a nedostane ji, může si myslet, že je karta vytažená, ačkoliv s ní dosud pracovalo. No a z toho pak vznikne ten restart. Odpovídá tomu i zjištění, že k těm restartům z MFD nedochází.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 bře 2009 07:56

Už dlouho se chystám napsat něco podobného, ale chtělo to pochopitelně dlouhodobé restování. Výše uvedené musím potvrdit. Vše má ale své "ale" - je sice pravda, že iGO8 na MFD nerestartuje, ale ono si šahá do content na SD, bo mám na MFD jen mapu ČR. Nerestartuje však ani tehdy, i když probudím nad mapou země, která není v content na MFD, alena SD.
Před pár dny jsem s verzí "80621" dokonce zaznamenal pár restartů i na MFD s content na SD 16GB (Apacher). Po vrácení 4GB SD A-DATA s content, kterou používám měsíce, mi to na MFD ještě nikdy nerestartovalo (ani předtím a ani s verzí "80621").
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update