aaannoooo! Ta funkce upozornění na KML už opravdu v novém Miscanu JE!!! Popořádku:Tento skin jsem včera v noci vyzkoušel, poznatky jsou zatím tyto:
-radary hlásí, ale dává u ikony radaru takyo tazník jako choup (ale hezčí otazník

)
-upozornění na KML se musí stisknout vícekrát, jakoby to nějak lenivě zapisovalo
-nepodařilo se mi ale toto upozornění na KML slyšet, možná jsem dělal něco špatně, možná jsem si to zaměnil s upozorněním na radary...
obrázek s nastavením upozornění na KML (nebo i implementovaných POI):

pak je tam volba, která požaduje reset, ale nepodařilo se mi přijít na to, k čemu to je (je to ta ikona modré šipky):

jinak je tento skin netradiční a docela graficky zajímavý, je možno si zobrazit třeba 5 dalších manévrů, průhlednost kokpitu, celkově inteligentně se lišící:
Pokud by to někdo rozchodil do podoby korektního upozorňování na radary v CZ a upozorňování na KML, přibude nám iGO8-mičkářům docela užitečná funkce . Byl by to skin, který by uměl vše, co je potřeba a užitečné, skin, který má přehlednej nastavitelnej interface, a bral by Tomtomu i jedu z posledních výhod - upozornění na POI. Ale pokud by toto uměl Gurjon, jdu do něj, pokud by to uměl Dimka, jdu do něj. Ale říkám si, tenhle má k tomu zatím nejblíž už proto, že to v sobě má, jenom to rozchodit.
Ještě bych chtěl říci, že kdyby to bylo v mých silách, sedím u toho nonstop, ale skripty a podobné věci jsou pro mě opravdu veliká španělská vesnice.
Je skoro k neuvěření, že s touto funkcí přišel některý "skinař" a bylo by škoda takovou užitečnou funkci nepodrobit alespoň zkoumání.
Za jakékoliv poznatky jsem vám (a snad nejen já) moc vděčen.