Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

SYS.TXT pro verze 8.3.1.xxxxx

Re: SYS.TXT pro verze 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod vovi v 10 bře 2009 14:13

V tom případě si dovoluji navrhnout průhledné tlačítko o rozměru 480×272 s hodně vysokou Z souřadnicí; krátký stisk = soft reset, dlouhý stisk = hard reset.

A jestli mi i pak budeš tvrdit, že máš na displeji funkcí nadbytek... :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 10 bře 2009 14:29

Já jsem to doplnil jen proto, aby někdo zase nepsal, že žádnej hardreset neudělal, že na tlačítko "OFF" ani nesáhl a navigace se mu restartovala, když klikl jen na ikonku. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fonda_cz v 16 bře 2009 00:18

mam dotaz: jak zmenit velikost / pruhlednost ceduli v origo skinu iGO8 (320x240). Hledal jsem hledal a nesel odpoved ale jen pro skin GJ (ten uz nepouzivam, je pro moje potreby az moc slozity). Pokud se to tu resilo tak se moc omlouvam a prosim o nasmerovani na spravne tema. Info o mim HW/SW je v podpisu. Dekuji vsem
HTC Touch Diamond 2
fonda_cz

Příspěvekod mkb v 16 bře 2009 10:27

Obecně cedule řeší soubory "laneinfo_signpost_.....ini" v ../common. Průhlednost bude dána již v samotném obrazu cedule např. "signpost_template_transp50_bg.bmp", prostě obrazu který je volán z toho "laneinfo...ini". Každá průhlednost musí mít tedy svůj "lane..info" a k němu příslušný "signpost....bmp", tedy obraz (ve skinech s nastavitelnou průhledností je jich několik). V origoskinu je v data.zip pouze jeden. Abys v origo změnil průhlednost, bude nutné použít kombinaci laneinfo.ini a signpost.....bmp z některého skinu. :(

nebo tady: http://www.mioskins.org/viewtopic.php?f ... 26&start=0
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 20 bře 2009 16:09

@ all:
Když se přiblížím k budově, nebo benzínce, tak v jistou chvíli se její obraz změní. Ztransparentní.
Zkoušel jsem toto:
[3d]
fade_distance_for_car=0 ; zmenšuje vzdálenost, na níž se účinnost stává transparentním
fade_distance_for_guidance_arrow=0 ; zabraňuje budov okolo průhlednosti šipky průvodce ????

No, snad je to o chlup lepší, spíš jen o chloupek.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 20 bře 2009 16:40

Ještě něco k té transparentnosti. Našel jsem k tomu debatu tady. Jsou to úpravy v data.zip, ale myslím, že bez zjevných výsledků.

http://www.mioskins.org/viewtopic.php?f ... &start=380
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 22 bře 2009 12:10

Tak jsem něco vypátral. Benzinky netransparentní, budovy také ne.S dlouhými budovami je potíž, neboť jakmile se dojede na začátek, ztransparentní celé. Tam se nedá nic dělat.
Hodnoty jsem použil z níže uvedených zdrojů. (moc jsem to netestoval) ;)

http://www.mioskins.org/viewtopic.php?f ... &start=340
http://www.mioskins.org/viewtopic.php?f=50&t=15038

Změny jsou provedeny v (data.zip/ui_igo8/common/clip_planes.ini) a sys.txt. Soubor clip_planes.ini, jsem pro lepší přístupnost přesunul do iGO8/ui_igo8/common/clip_planes.ini. Změněný soubor včetně jakéhosi překladu z maďarštiny je přiložen. (je zabalen - rozbalit !!)

clip_planes.rar

Do sys.txt : [3d]
building_camera_distance_near=60 ; 100
building_camera_distance_medium=120 ; 120
building_camera_distance_far=180 ; 150
fade_distance_for_car=0 ; 20 snižuje vzdálenost, na níž se účinnost stává transparentním
fade_distance_for_guidance_arrow=0 ; 50 zabraňuje budov okolo průhlednosti šipky průvodce ??
fade_overlap_tolerance=50 ; 50

výsledek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 22 bře 2009 12:28

Díky. Zápisy do sys.txt v kombinaci se souborem ui_igo8/common/clip_planes.ini fungují bezvadně ;)
Jedno bez druhého bylo přistaru.

tady je důkaz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jjjlll v 09 dub 2009 12:33

mkb, veliké díky za netransparentnost budov. Teď si konečně mohu vychutnat jízdu v místech, kam se v životě nedostanu :arrow: .
Obrázek
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654
jjjlll

Příspěvekod expertdb v 12 dub 2009 09:30

Lze tomu rozumět tak,že ikony jsou viditelné v jakémkoli přiblížení a vůbec nezprůhlední? No mně to samozřejmě zase nefunguje. Doplnil jsem do sys.txt výše uvedené 3d ,i jsem přepsal clip_planes.ini a žádná změna :o . Nepotřebuje to třeba smazat SAVE ? Kde by ještě mohl být zádrhel ?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT