Přesně tak jak napsal vovi.Já chrápu ve všech polohách (mimo břicha protože na něm nespím),takže bych musel mít našité tenisáky skoro všude.Vašku nemysli si,že o této metodě nevím.Já se totiž zuby nehty bráním jakémukoliv chirurgickému zákroku (ale asi se podvolím většině),takže již několik měsíců sháním různé alternativní postupy,ale nic nefunguje.Ještě jsem neskoušel ty roztahovací pásky na nos.Ale to ještě vyzkouším,ale to je moje asi poslední naděje.
Mkb:Alespoň v tom nebudu sám.Musíš na vyšetření,kde tě do té spánkové laboratoře buďto doporučí a nebo přímo v ordinaci zastřelí,abys neotravovat

(Stále nechápu,proč člověk musí podstoupit poměrně náročné vyšetření,včetně velice podrobných rozboru krve-dokonce i manželka mého bývalého kolegy,sestřička u nás na středisku-se velmi divila na co to všechno potřebují.A hlavně platím si to sám),no a potom tě objednají na nějaký termín,kdy tě napojí tak,jak jsem v jednom z předchozích příspěvků popisoval.Velmi nepříjemné jsou ty senzory v nose,ale nechá se to vydržet,když jsem to vydržel já,tak jistě i ty.No a co bude dál,to se nechám překvapit.