Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: deusexx
Jarouš píše:.... a na prsa mi připni takovou vysílačku,...
mkb píše:Až proběhne léčebná kůra, tak nám nezapomeň dát zprávu jak to funguje. Myslím, že je nás opravdu víc.![]()
Jarouš píše:mkb píše:Až proběhne léčebná kůra, tak nám nezapomeň dát zprávu jak to funguje. Myslím, že je nás opravdu víc.![]()
Jakou léčebnou kúru máš na mysli?Spánková laboratoř je jenom od toho aby se zjistili případné poruchy spánku při spaní (třeba zástavy dechu či mírné zástavy srdce) a žádnou léčbu nenavrhují.Proto jdu za měsíc na konzultaci k primáři ORL,abychom případně nějaké řešení našli.U mě jsou to dvě tři možnosti.Buďto se na to vykašlu,nebo půjdu na operaci nosní přepážky(mám ji méně průchodnou) a nebo půjdu na laserové ubrání horního měkkého patra.Ale tyto tři varianty znám i bez primáře,jde o to,zvolit tu nejlepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků