Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

SYS.TXT pro verze 8.0.0.xxxxx

Re: SYS.TXT pro iGo8

Příspěvekod Jasper v 31 črc 2008 06:35

Tak tohle už jsem vyřešil. V práci zásadně vypínám zvuk. :!: :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 31 črc 2008 06:43

A toto teda nefunguje?
[interface] ; možnost nastavení vlastností zobrazení
no_gps_lost_warning=1 ; potlačí informaci o ztrátě signálu
no_gps_disconnected_warning=1 ; potlačí informaci o vypnutí gps

Já myslel, že jsi to ověřoval?

EDIT: nefunguje to, já jsem to teď zkoušel.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 31 črc 2008 08:10

No tohle jsem ověřoval už dávno - i v tom dotazu jsem to psal (položky z Miomap 3.3).
Vzhledem k tomu, že v SYS.TXT je pár položek typu SUPRESS "hláška", tak jsem experimentoval i s tím, ale zatím marně.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 31 črc 2008 08:17

Nevěděl jsem, které konkrétní hlášky z MioMap jsi myslel, ale myslel jsem, že myslíš to, co si myslím, že si myslíš :D

Provizorně si můžeš udělat to, cos původně nechtěl: vymazat, přejmenovat nebo nahradit za prázdný zvuk ty hlášky v hlasech:
gps_disconnetced.ogg
gps_signal_lost.ogg
gps_signal_low.ogg (ale že bych měl slabý signál - low, to mi žádný hlas ještě nikdy nenahlásil).

Není to řešení sice elegantní ani univerzální, ale zase na druhou stranu ani až tak náročné.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mischbauer v 01 srp 2008 08:13

Jestli nějak aktualizujete ten SYS.TXT,který je ke stažení,tak tento řádek je setrvačnost při prohlížení mapy,že když prstem mapu posunete,tak ona se ještě efektně posune setrvačně o kus dál
[map]
inertia_on_map_move=1 ; ??? setrvačnost při pohybu mapy ... že by extrapolace při ztrátě signálu ???
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2008 08:21

@mischbauer:
Už se to tu řešilo viewtopic.php?f=11&t=3&st=0&sk=t&sd=a&start=17 ale jsem rád, že se snažíš přispívat.
Není v lidských silách (časových možnostech) dát sys.txt kompletně a správně okomentovaný do kupy. Nemáš čas :?: :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 01 srp 2008 08:26

Tenhle řádek je lepší nemít aktivní. Já jsem se takhle jedním malým pohybem dostel někam na druhý konec světa a pak jsem velmi těžce hledal kde vlastně jsem.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2008 08:31

K tomu, kde vlastně jsi, kdyby jsi se ztratil, slouží nad spodním proužkem, to pravé ouško, které když je signál a jsi mimo pozici GPS, je místo nastavení smartzoom.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2008 13:29

Co se týče nastavení TMC v sys.txt, pár doporučení:
[tmc]
auto_detour_calc=0 ; povolit automatický přepočet - doporučuji 0 - tzn. ruční přepočet, kdy se vám při TMC problému na vaší naplánované trase na panelu ukáže ikona TMC problému a kliknutí na ní volíte vyhnout se nebo ignorovat
announce_total_route=0 ohlásit pro celou plánovanou trasu (0=vyp, 1=zap) - doporučuji 0, kdy po volbě vyhnout se/ignorovat nemusíte proklikat všechny následující události na trase, ale vždy jen tu nejbliží, tzn. jednu. Když zde budete mít hodnotu 1, budete se muset proklikat všemi událostmi na trase a u každé povinně zvolit vyhnout se/ignorovat, dokud nebude naplánovaná trasa zdela "čistá", což nemusí být za jízdy praktické, pakliže těch událostí bude třeba 5. Je lepší toto dělat jen po jedné události, kdy se navíc u ikony události na panelu ukazuje nejen číslo silnice, na které je problém, ale i vzdálenost k tomuto místu od vaší pozice
ignore_all_events=0 ; ignorovat všechny TMC události - taktéž doporučuji nula, což znamená, že TMC události vám budou hlášeny a butete si moci zvolit vyhnout se/ignorovat. Když budete mít zadanou 1, je to totéž, jakobyste TMC neměli aktivní - všechny události na trase budou ignorovány
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vuvu v 18 srp 2008 09:14

Ohledně verze 44902 se píše něco o
[poi]
enable_pois_before_080217=1
Nic jsem nenašel v komentovaném sys.txt. Můžete to někdo více přiblížit?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT