Tak jsem právě absolvoval
úspěšný pokus poslání čehokoliv (.txt, .zip, .bmp) z PC do MIO.
Přenos netrvá zrovna jen vteřinu, ale dá se (.zip o velikosti 2 MB trval cca 10 vt.).
Postup je relativně jednoduchý:
Já do toho šel původně přes "spárování" PC - MIO (New connection) a přestože to MIO vidí, háže to chybu, tudy cesta nevede .
Zkusil jsem tedy rovnou Wireles File Transfer, MIO se hned objeví, tak jej zafajfkneš - vybereš v PC soubor, který chceš poslat a jen odešleš. Přenos začne okamžitě. V MIO se transferované soubory objeví ve složce My Dokuments a odtud si je v MIO pošleš kam potřebuješ.
Nepřišel jsem ovšem na "zpětných chod", tzn. přenos souborů z MIO do PC. Z žádného exploreru co v MIO je (TC, FileMan, Explorer, Control Panel) nejde soubor odeslat jinam než na "Desktop as shortcut" - předpokládám, čili "zástupce plochu" MIO, která neexistuje a nebo do My Documents, ale v MIO).
Jinak v Control panel je ikona Bluetooth Device Propeties", ve které můžeš vyhledat okolní zařízení a potvrdit jim nutnost/nenutnost autentifikace (PIN) nebo "Active" a zařadit je do Trusted (důvěryhodné) - asi jen do Hardresetu.
V Control panel je taky ikona PC connection a lze tam navolit variantu USB nebo BT s tím, že je tam výstraha změnou může dojít nestabilitě (neschopnosti) spojení mezi PC a MIO, tak jsem tam raději ponechal USB a nerýpal do toho.
Takže už jen zbývá vyřešit jak dostat fajly z MIO do PC a máme co se týče životnosti konektorů vystaráno