Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod Jarouš v 27 úno 2009 14:39

Přátelé jak vidíte,tak Dan už má humor,takže je to dobré.Ještě včera jsem myslel,že budu muset zajet do olomoucké nemocnice s květinou,protože tam bude ležet s mrtvicí,jak ho to chudáka vzalo.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 27 úno 2009 14:47

No s tou květinou bys mi opravdu udělal ohromnou radost a jistojistě bych z toho šoku zapomněl na veškeré problémy :!:
To já, kdybych šel tebe navštívit do špitálu, květinu bych ti rozhodně nenesl :!: :lol: :lol: :lol:

Kromě toho by ses teď z Liberce nerad vzdaloval, máte tam teď spousty jiných hodnotných kulturních povyražení (za naše prachy :twisted: )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 27 úno 2009 16:24

Spyware terminator, přestože požívám pravidelně aktualizovaný AVG8, odhalil vir worm/autoit.wgd, který byl obsažen v souboru iGO8Converter.exe, který jak si ještě pamatuji jsem stahoval z rapidu odkazem z tohoto příspěvku viewtopic.php?f=8&t=12&p=655&hilit=iGO8Converter*#p655
Jinak jsem měl v NB čisto.
Přímá kontrola tohoto souboru přes Spyware terminator však již nic neodhalila, tak nevím, jestli byl ten vir odstraněn, bo předpokládám, že žádný antivirák či antičerv neumí odebrat vir z exáče, ale max. to vyřeší tím, že ho přesune do trezoru či rovnou smaže ten exáč celý. Nebo se pletu?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 01 bře 2009 14:28

Kompletní odstranění Mozilly a její znovuinstalace společně s odstraněním cookies z tohoto fóra zabralo a vše se chová naprosto standardně. :D :D :D
U syna na PC to taky zabralo.
Mozillu Portable mám v záloze na klíčence a jedu z Mozilly z HDD a "zatím" vše šlape. :D :D :D

Děkuji všem za pomoc a omlouvám se za to, že jsem tu vytížil a zaměstnal několik lidí, vč. administrátora :oops: i když byl problém pravděpodobně u mého providera :twisted:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod JackeOb v 02 bře 2009 15:01

Problém byl asi nekde v počítači / mozille. Asi si natáhla nejake svinstvo z netu. Tim nemyslim nutne skodlivou havet, ale treba poskozene, nebo podobne cookies z jineho fora nebo neco podobneho a pak holt delala to, co delala.

Na problem u providera bych to nevidel. Z principu fungováni sítě internet a IP protokolu se mi jeví tato možnost značně nepravděpodobná.

Co se vytížení admina týče, tak to je v pohode, je to moje práce. (Že Adame ;-) )

Hlavne ze to vsechno frci jak ma.
"Kde ostatní končí... my začínáme! - I LOVE MY HONDA"
JackeOb
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 bře 2009 15:14

Samozřejmě jsem si myslel, že je "něco shnilého" v mém NB, ale stále mne mátlo, že se to chovalo stejně i na jiném PC doma, na kterém byly panenské Visty a bylo to tak již od mého prvního přihlášení přes ně.
proto vznikla diskuse o providerovi.
Na synově PC jsem provedl to samé jako na mém putovním NB a i tam jsem se přihlásil korektně hned na první pokus.
Od té doby mám pokoj i na svém NB (zatím).
Díky za spolupráci a jak znám Adama, jistě tvou činnost náležitě ocení ;) :D
Prý je to šéf velice štědrý, ikdyž nevím jestli vůči oběma pohlavím :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod JackeOb v 02 bře 2009 15:51

Tak dokud sem si nepřečetl poslední tři slova příspěvku, tak sem si řikal "kdo to komu zase co nakecal...".
Ale takto, takto ano.

Teť jenom otázka, jak to ocení. Jdu se preventivně schovat. Kdyby se ptal kde jsem, tak sem šel za čarodějem, čarodějem ze země Oz.
JackeOb
Administrátor

Příspěvekod addam v 02 bře 2009 16:23

@to JackeOb - Jakube máš problém :lol:
Veškerou činnost spojenou s řešením tohoto problému jsem kvalifikoval jako činnost zájmovou :arrow: a tím pádem neplacenou. Pokud jsi tuto činnost prováděl v pracovní době (což se dozvím z logů), tak si to budeš muset napracovat. Je mi líto, ale jinak to nejde - pořádek musí být! 8-)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod vovi v 02 bře 2009 16:38

Addame, nech Jakuba žít! Vždyť za to může Dan a jeho NB!

A když už chceš někoho za vyřešení problému potrestat (a přísnost musí bejt, ne že ne!!), tak bys měl zakázat přístup Danovi :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod JackeOb v 02 bře 2009 16:44

:D Kdo chce kam, tam po něm kamenem. Takže takto beru i vytváření hodností pro tento web. A jak že se to říká? Jo už vím: "Ani koruna za kuře nehrabe."
Mám nový ceník :twisted: - grafické práce a a administrace webu a fóra - 600,- / hod. - platba předem
Věřím, že osazenstvo tohoto fóra ti bude vděčné. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JackeOb
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....