Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Ivo K v 29 črc 2008 19:30

Připojuji se k pochvale! ;)
Je pravda, že dárky by měly být dva a to pro duo Tomáš/Jirka (j&t). :) :)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 29 črc 2008 19:33

A co takhle zorganizovat na burčáku volby, nebo tady ve vlákně anketu?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 29 črc 2008 20:50

Chlapi, vy už tady blábolíte jako ta chamraď v parlamentu. Addam chtěl dát někomu JEDEN dárek. A nejdřív byli všichni pro Tomáše, a teď najednou zase hlasovat? Kam se na nás hrabe Brusel!! :(
Na tohle v tý Evropě jednou dojedem - jen abychom dělali všechno politicky korektně, aby se nedejbože někdo třeba neurazil. Ale zase na druhou stranu až tu bude islámský právo, tak se aspoň budou zlodějům sekat ruce :twisted:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 29 črc 2008 20:57

Uklidni se, nevím proč se rozčiluješ. Uč se žít v demokracii a svobodě slova i volby :D

Já jsem stále pro Tomáše a za tím si stojím.

Adam chtěl od nás návrhy, nějaké už dostal a ať si nakonec ty naše návrhy a reakce vyhodnotí jak chce a tyhle ironické komentáře Adamovu snahu a celou tuto událost jen znevažují.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 29 črc 2008 21:08

Tak jsem se sem konečně dostal i s tím,že je čas to pročíst,protože počítače jsou za 1) moje vášeň a za 2) můj "hrob" Od čtvrtka jsem skládal známému comp a ten mě dostal.Neporazil jsem ho.Do jedné do noci,do 3 do rána dneska a nezadařilo se tak jak jsem potřeboval. :oops: Ale to jsem odbočila a teď k tomu,co se tady píše a řeší.Já osobně bych dal hlas Tomášovi.Teď zrovna možná dělá na (kurnik nevím jestli to můžu napsat :o ) novém skinu,nebo ho studuje.To,co jsem tu před nedávnem navrhoval.Udělat ze 4 jeden a ten by se dal přizpůsobovat.Poslal jsem mu ho a on ho na čemsi rozjel.Ví o co jde a psal,že na to kukne,co by se s tím dalo dělat.Těch skinů a úprav,co tu udělal asi nikdo znás neudělal.Nehledě na čas,kterej s tím strávil.A jeho manželku v tomto obdivuju,že má takový pochopení.Takže já jsu pro Tomáše.I když SvoDa taky boduje.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 29 črc 2008 21:50

Od května 2007, kdy jsem si pořídil C520 jsem navštěvoval fóra drobeček.net forum, forum.mio4u i forum.entershop, Tomášův web a jiné, ze kterých jsem čerpal veškeré rozumy a informace od řady přispěvatelů. Přestože si vážím všech, kteří mi pomohli trošku proniknout do tajů navigace (jnkopr, Dan, vovi a jiní), podle mého názoru nejvíce přispěl k rošíření vědomostí nás běžných uživatelů Mia právě Tomáš a jeho web. Rád přidávám hlas pro Tomáše.

Jerry
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod Jarouš v 30 črc 2008 07:10

Ale já jsem taky pro Tomáše a Jirku jsem dal na druhého v pořadí.Tady nějakou formu ocenění by si zasloužilo více lidí.SvoDa,Jasper,vovi.Pokud je jenom jeden dárek,ať ho dostane Tomáš,protože jeho zásluhy bych si NIKDY nedovolil zpochybňovat.Pokud bude něco podobného v budoucnosti,přimlouvám se za Jirku a potom pokud to bude stále ještě pokračovat a my všichni ve zdraví budeme žít,tak bych postupně obdaroval výše vyjmenované.Ale jedno vím jistě.Já mezi obdarovanýma nikdy nebudu,neboť si jakoukoliv cenu nezasloužím a to nepíšu ironicky,myslím to smrtelně vážně.Já tak dovedu zorganizovat sraz,ale to je tak všechno,co pro vás a pro iGo8 mohu udělat :!: :? :?
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod warhead v 30 črc 2008 07:24

Ja jen dodam ze si nemyslim ze by par forku cokoliv zde znevazovalo ;) myslim ze pratele to pochopi tak zase neblaznete s tou vaznosti proste Tomas je vitezem a bodka :D
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod Ivo K v 30 črc 2008 07:48

Tak vítěze už máme, a chybí nám už jen zřídit tu "Síň slávy". ;) Kdo se toho ujme?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 30 črc 2008 07:50

OK, omlouvám se, trochu jsem ujel. Ale já jsem na podobné postupy trochu alergický - má drahá polovice je často používá (třeba něco koupí a pak musím ještě pár dní poslouchat meditace, jestli by to či ono nebylo lepší a jestli udělala dobře ... však to možná taky znáte :lol: ).
A to podle mě s demokracií a právem volby nijak nesouvisí ;)

Teď jen doufám, že se tu neobjeví další registrovaný uživatel typu "PAST" - to by pak nás s problémem bylo víc :oops:

A k tomu postupnému oceňování (nebo uvádění do síně slávy - ať si Adam zvolí co chce ;) ) bych navrhoval, aby každý, kdo má zájem o "rozhodování", poslal Adamovi (na SZ) své pořadí prvních pěti (?) zasloužilých jedinců, ať si udělá pořadí z více hlasů.
Adame, vyjádři se!!
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)