amatér píše:Jarouši, ty ještě používáš odhrnovač? U mufílda mají takovej povoz s fukarem, a se slevou mexického zahradníka

Na těch pár metru se mi to nevyplatí a abych s tím prohrnoval cestu až k silnici,tak to zase nejsem magor,všichni by se mi smáli,jak si ničím svoji frézu pálím svůj benzín za oknem a potom by vesele jezdili.To bych si koupil,kdybych měl dům,ale ten nemám,neboť jak jsem několikrát podotkl,tak jsem nesmírně chudý

Ostatně,kdybych ji potřeboval,tak si ji půjčím od Gábiny,která má velikou a skoro nepoužívanou a vzhledem k tomu,že je teď ve Ford Meyers na Floridě,tak ji nepotřebuje.
Tady stále sněží.Nebudete mi možná věřit,ale od 5.15 do teď jsem házel sníh od domu(žena je správce) a od garáže.Včera mě zase nadzvedla televize,protože jsem se dozvěděl,že tady v okrajových částech není vypluhováno,protože pro zimní techniku je prioritní úklid v centru města (které je zahlceno různými stánky s hovadinami,které stejně nikdo nekupuje) a pro úklid sportovišť MS.Taky jsem se dozvěděl,že mi všichni (miliarda z našich daní)jsme zaplatili přes 100 000 za kopec technického sněhu,který Kačka nechala nafoukat u tanvalského Špičáku (35 km od Liberce) a teď to nechají roztát,protože sněhu je tady dost.
Potom se nedivte,že 99% lidí je nasra..ých,protože jim to nic nepřinese a nějaká prestiž Liberce je jim naprosto ukradená.
Tak Kačko,za naše prachy na zdraví